ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Η ΙΑΠΩΝΙΚΗ στην απόηχο της έκθεσης της AUTOTEC EXPO 2019

Η ΙΑΠΩΝΙΚΗ συμμετείχε στην κλαδική έκθεση AUTOTEC EXPO 2019, για την αγορά του ανεξάρτητου Aftermarket της αυτοκινητοβιομηχανίας στη χώρα μας, που πραγματοποιήθηκε στο MEC Παιανίας από 27 έως 29 Σεπτεμβρίου.

Το μοντέρνο, πολύμορφο και εντυπωσιακό περίπτερο συνολικής έκτασης 360 τ.μ. προσέλκυσε χιλιάδες επισκέπτες, τους οποίους υποδέχτηκε το προσωπικό της εταιρείας παρουσιάζοντας τα εκθέματα και ενημερώνοντάς τους για όλες τις υπηρεσίες που προσφέρει η ΙΑΠΩΝΙΚΗ.

Το περίπτερο της εταιρείας ήταν χωρισμένο σε 2 βασικούς τομείς. Στον πρώτο, παρουσιάστηκε η ευρεία γκάμα ανταλλακτικών που διαθέτει η ΙΑΠΩΝΙΚΗ – καινοτόμα προϊόντα, από τους μεγαλύτερους προμηθευτές παγκοσμίως. Η γκάμα λιπαντικών της Castrol προβλήθηκε μέσα από έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο στον οποίο η εταιρεία είχε στήσει μία εντυπωσιακή slot car πίστα με μινιατούρες αγωνιστικών αυτοκίνητων. Εκεί οι επισκέπτες μπορούσαν να παίξουν και να διαγωνιστούν κερδίζοντας διάφορα δώρα.

Στον δεύτερο τομέα, παρουσιάστηκε η ολοκληρωμένη γκάμα διαγνωστικών μηχανημάτων, εργαλείων και εξοπλισμού, όπου εκτέθηκαν εργαλεία και μηχανήματα διαφόρων τύπων και εμπορικών σημάτων. Οι επισκέπτες ενημερώθηκαν από το εξειδικευμένο προσωπικό σχετικά με τον τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό συνεργείων που παρέχει η ΙΑΠΩΝΙΚΗ, αλλά και τις υπηρεσίες υποστήριξης που έχει αναπτύξει για να βρίσκεται πάντα δίπλα στον μηχανικό. Δεσπόζουσα θέση κατείχε ο ειδικά διαμορφωμένος χώρος αφιερωμένος στα εργαλεία των εταιρειών STANLEY – FACOM.

Ένας ακόμα πόλος έλξης ήταν η γωνιά εικονικής πραγματικότητας: οι επισκέπτες περιηγήθηκαν στο υπερσύγχρονο Τεχνικό Εκπαιδευτικό Κέντρο της ΙΑΠΩΝΙΚΗ στην Παλλήνη Αττικής και χάρη στην τεχνολογία VR, έζησαν μία εμπειρία σεμιναρίου από τους έμπειρους εκπαιδευτές του ΤΕΚ. Πήραν έτσι μία σαφή εικόνα για την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών εκπαίδευσης και κατάρτισης, οι οποίες ενσωματώνουν τη χρήση των εργαλείων που παρέχει η σύγχρονη τεχνολογία. Ταυτόχρονα, οι ενδιαφερόμενοι ενημερώθηκαν για το πρόγραμμα σεμιναρίων που διοργανώνει το Τεχνικό Εκπαιδευτικό Κέντρο της εταιρείας.

Ένα από πιο επιβλητικά και σημαντικά εκθέματα της Autotec Expo ήταν το Toyota TS050 Hybrid, Παγκόσμιος πρωταθλητής 2018-19 στο WEC (Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αντοχής), που ήρθε για πρώτη φορά στην Ελλάδα μέσω των προμηθευτών της εταιρείας AISIN και DENSO και εκτέθηκε στο περίπτερο της ΙΑΠΩΝΙΚΗ. To υβριδικό σύστημα της TOYOTA που εξοπλίζει το αγωνιστικό, αποδίδει συνολική ιπποδύναμη 1000 ίππων, που προέρχεται από έναν κινητήρα εσωτερικής καύσης 2,4 λίτρων twin turbo V6 500 ίππων και δύο ηλεκτροκινητήρες.

Ο κος Δημήτρης Μαγόπουλος, Πρόεδρος της ΙΑΠΩΝΙΚΗ, μετά το τέλος της έκθεσης δήλωσε: «Η συμμετοχή μας στην έκθεση AUTOTEC Expo 2019 ήταν απόλυτα επιτυχημένη. Ο απολογισμός δεν είναι παρά μόνο θετικός, αφού η πολύ μεγάλη προσέλευση του κόσμου και η αναγνώριση της προσπάθειάς μας με τα θετικά του σχόλια και το ενδιαφέρον που επέδειξε στο περίπτερό μας, δικαίωσε την επιλογή μας να συμμετάσχουμε και παράλληλα μας αντάμειψε για τη σκληρή δουλειά και τη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλαμε όλοι για να προβάλουμε την εταιρεία μας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω το προσωπικό μας που για ακόμα μία φορά λειτούργησε άψογα, ατομικά και ως ομάδα. Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους προμηθευτές και συνεργάτες μας για την υποστήριξη και την πολύτιμη βοήθειά τους».

ΣΧΕΤΙΚA ΜΕ ΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΚΗ

H ΙΑΠΩΝΙΚΗ δραστηριοποιείται στον χώρο του Aftermarket για την αυτοκινητοβιομηχανία στην Ελλάδα από το 1973, είναι μέλος του παγκόσμιου Οργανισμού εταιρειών Aftermarket, ΤΕΜΟΤ International και αποτελεί βασικό διανομέα ανταλλακτικών αυτοκινήτων της χώρας. Σήμερα συνεργάζεται με πάνω από 100 αναγνωρισμένους προμηθευτές ανταλλακτικών και εξοπλισμού συνεργείων παγκοσμίως, διαθέτει 400 άτομα προσωπικό και προσφέρει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της μέσα από ένα δίκτυο 21 καταστημάτων σε όλη την Ελλάδα. Στόχος της είναι η παροχή υψηλού επιπέδου προϊόντων και υπηρεσιών στον επισκευαστικό κλάδο.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!