NEA

Αυτό είναι το νέο Honda Jazz!

Μερικές μέρες πριν σηκώσει αυλαία η έκθεση στο Τόκιο κυκλοφορήσαν στο διαδίκτυο οι πρώτες φωτογραφίες του νέου Jazz.

Όπως μπορούμε να δούμε το νέο Jazz διατηρεί τελικά τον πολυχρηστικό του χαρακτήρα δίχως να ασπάζεται το SUV δόγμα, αν και πληροφορίες αναφέρουν πως αναμένεται μία Crosstar έκδοση με περιπετειώδη υπόσταση. Το μπροστινό μέρος ξεχωρίζει από τη νέα μάσκα με τους προβολείς να έχουν ένα LED χαμόγελο, ενώ το πίσω μέρος δείχνει ως μία εξέλιξη του τωρινού που εναρμονίζεται με το νέο CR-V.

Στο εσωτερικό η εικόνα θυμίζει σε κάποια σημεία το Honda e και ξεχωρίζει η κεντρική touch-screen όπως και ο ψηφιακός πίνακας οργάνων. Δεδομένη θεωρείται η εύκολη και γρήγορη ρύθμιση των magic συρόμενων και αναδιπλούμενων καθισμάτων.

Οι εικόνες έχουν διαρρεύσει από μια γιαπωνέζικη μπροσούρα στην οποία δεν αναφέρεται κάτι για τους κινητήρες. Το σίγουρο είναι πως θα είναι μικρού κυβισμού στα 1.500 κ.εκ., ατμοσφαιρικός βενζίνης και θα συνδυάζεται με το υβριδικό σύστημα dual-motor που εφαρμόσθηκε για πρώτη φορά στο CR-V Hybrid.

Η υβριδική έκδοση θα είναι η μόνη επιλογή για το Jazz στην ευρωπαϊκή αγορά, το οποίο λογικά θα είναι διαθέσιμο μετά το καλοκαίρι του 2020, ενώ το επόμενο μοντέλο που θα εξηλεκτρισθεί θα είναι ένα χρόνο αργότερα το Civic.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button