ΔΙΑΦΟΡΑΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

32 πανελλαδικές πρεμιέρες στην φετινή «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ»

Πανδαισία 150 νέων μοντέλων καινοτόμων τεχνολογιών αλλά και 32 πανελλαδικές πρεμιέρες δίνουν το στίγμα της μοναδικής ενημέρωσης και απόλαυσης στους χιλιάδες επισκέπτες της έκθεσης «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2019».

Η «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2019» υποστηρίζεται από τους Έλληνες Εισαγωγείς Αντιπροσώπους και κάθε χρόνο προσφέρει την εξέλιξη της παγκόσμιας αυτοκινητοβιομηχανίας με πολλά νέα μοντέλα σε όλες τις κατηγορίες.

Οι επισκέπτες της έκθεσης θα δουν νέα μοντέλα από την: ALFA ROMEO, BMW, DACIA, DS AUTOMOBILES, FIAT, FORD, HYUNDAI, JEEP, KIA, MAZDA, MERCEDES, MINI, OPEL, PEUGEOT, RENAULT, SEAT, SKODA, SMART, SUBARU, VOLKSWAGEN, VOLVO.

Η φετινή διοργάνωση θα δώσει πολλά μηνύματα στο κοινό που θα την επισκεφθεί για τη νέα εποχή της αυτοκίνησης. Τα αμιγώς ηλεκτρικά αυτοκίνητα, η αυτόνομη οδήγηση και τα υβριδικά, σύντομα θα αποτελούν τα βασικά χαρακτηριστικά των μελλοντικών μοντέλων που δε θα αργήσουν να κυκλοφορήσουν.

Το βελτιωμένο επιχειρηματικό κλίμα και η πρωτοφανής αυξητική τάση των πωλήσεων των καινούριων αυτοκινήτων, συμβάλλουν στην πληρέστερη αξιοποίηση των δυνατοτήτων επικοινωνίας και προβολής της μοναδικής έκθεσης αυτοκινήτων που πραγματοποιείται στην Ελλάδα.

Οι 32 πανελλαδικές πρεμιέρες είναι ρεκόρ και μοναδικός πόλος έλξης για να έρθουν οι επισκέπτες της έκθεσης πιο κοντά στο αυτοκίνητο.

Η «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2019» είναι αναβαθμισμένη σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, αφού έχει προστεθεί εκθεσιακός χώρος, τέντα ευρωπαϊκών προδιαγραφών 2.200 τ.μ. για να καλύψει περισσότερες συμμετοχές.

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΚΘΕΣΗΣ:

  • Δευτέρα-Παρασκευή: 15.00-21.00
  • Σάββατο-Κυριακή: 10.00-21.00

TEST DRIVE: Οι επισκέπτες της έκθεσης έχουν τη δυνατότητα να κάνουν και δωρεάν test drive στους χώρους του αεροδρομίου.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button