ΔΙΑΦΟΡΑΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Το νέο Nissan JUKE έκανε ντεμπούτο στο UEFA Champions League Trophy Tour

To UEFA Champions League Trophy Tour με το νέο Nissan Juke, πραγματοποίησε πρόσφατα το ντεμπούτο του στην Λειψία της Γερμανίας, σηματοδοτώντας ένα συναρπαστικό ποδοσφαιρικό ταξίδι σε τέσσερις πόλεις.

Το νέο Nissan Juke θα είναι ο πρωταγωνιστής αυτού του ταξιδιού,  καθώς η Nissan διανύει την έκτη σεζόν της ως υπερήφανος χορηγός του UEFA Champions League, προσφέροντας στους φίλους του ποδοσφαίρου μια νέα και καινοτόμο περιοδεία του τρόπαιου του UEFA Champions League, σε τέσσερα από τα μεγαλύτερα ποδοσφαιρικά έθνη.

Σε κάθε πόλη που θα πραγματοποιηθεί αυτή η περιοδεία, θα φιλοξενηθεί το πρωτότυπο  Nissan Football Lab, όπου οι φίλοι του ποδοσφαίρου θα μπορούν να γνωρίσουν το ολοκαίνουργιο Coupé Crossover, το νέο Nissan Juke, μέσα από μια ποδοσφαιρική εμπειρία που προβάλλει το δυναμικό του σχεδιασμό και τη νέα τεχνολογία, καθιστώντας το πιο συνδεδεμένο μοντέλο της Nissan.

Η συναρπαστική περιοδεία ξεκίνησε στη Λειψία το Σάββατο 19 Οκτωβρίου, θα συνεχίζει στη Βαλένθια, έπειτα στη Λιλ της Γαλλίας  MD4, ενώ τελευταίος σταθμός θα αποτελέσει το Λονδίνο, σηματοδοτώντας το κλείσιμο της Φάσης των Ομίλων. 

Στο επίκεντρο της  περιοδείας θα βρίσκεται το ύψους  73 εκατοστών και βάρους 7,45 κιλών  τρόπαιο του UEFA Champions League, προσφέροντας στους φιλάθλους την ευκαιρία για μερικές αξέχαστες και καταπληκτικές φωτογραφίες μαζί του.

Η Nissan θα παρουσιάσει επίσης τις τεχνολογίες της για την ευφυή κινητικότητα, οι οποίες θα επιτρέψουν στους φιλάθλους να παρακολουθήσουν και να βιώσουν τις τελευταίες καινοτομίες, για έναν πιο συνδεδεμένο, συναρπαστικό και βιώσιμο κόσμο.

Το Nissan Football Lab θα αποτελέσει το “εργαστήριο” όπου το ποδόσφαιρο συναντά την τεχνολογία και θα περιλαμβάνει το Juke ProPILOT Challenge. Κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων θα διατεθούν αναμνηστικά του UEFA Champions League, ενώ σε κάθε πόλη θα βρίσκονται και θρύλοι της UEFA, δίνοντας την ευκαιρία στους φιλάθλους για να τους γνωρίσουν από κοντά.

Η περιοδεία του UEFA Champions League Trophy θα επισκεφθεί επίσης έναν επιλεγμένο αριθμό εκθέσεων της Nissan σε ολόκληρη την Ευρώπη, κατά μήκος των διάφορων διαδρομών, προσφέροντας σε ακόμα περισσότερους φίλους του UEFA Champions League , μια ασυναγώνιστη εμπειρία από την ελίτ του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button