NEA

Θα είναι εξηλεκτρισμένο το μέλλον της Maserati;

Για να μην έχει την τύχη της Lancia η Maserati θα αλλάξει κατεύθυνση προς τα εξηλεκτρισμένα μοντέλα.

Μικρή σημασία έχει το ότι η Alfieri (με κινητήρα μπροστά και κίνηση πίσω) πήρε το πράσινο φως για την παραγωγή. Η οποία θα λανσαριστεί μέσα στην επόμενη διετία μαζί με ένα SUV που θα τοποθετείται κάτω από την Levante. Κάπου εκεί θα παρουσιαστεί η Alfieri Cabrio και η GranTourismo,ενώ για το 2022 έχει προγραμματιστεί η ολοκαίνουργια Quattroporte αλλά και η ανοιχτή έκδοση της GranTourismo.

Ωστόσο, αυτά έχουν ήδη δρομολογηθεί και τα πράγματα θα αρχίσουν να αλλάζουν από το 2023 όταν και θα έρθει η ώρα της νέας Levante που θα έχει μόνο υβριδοποιημένες εκδόσεις καθώς και μια ηλεκτρική. Επίσης θα εξοπλίζεται με αυτόνομη οδήγηση επιπέδου 3. Στη συνέχεια και με την βοήθεια του ομίλου PSA οι επόμενες Maserati θα έχουν πιο εξηλεκτρισμένο χαρακτήρα συνδυάζοντας πάντα το σπορ με το premium στοιχείο.

Η Maserati αντιμετωπίζει τεράστια προβλήματα και για να σωθεί θα πρέπει να την βοηθήσει ο σύμμαχος γαλλικός όμιλος με την τεχνολογία που διαθέτει στις υβριδικές και ηλεκτρικές διατάξεις. Το τρίτο τρίμηνο του 2019 οι πωλήσεις έπεσαν κατά 29% σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα της περσινής χρονιάς, και τα κέρδη είναι κάτω κατά 38%. Οι πωλήσεις σε επίπεδο έτους είναι πεσμένες κατά 45%, κάτι που οδηγεί σε μεγάλες ανακατατάξεις στα υψηλά κλιμάκια της εταιρίας.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!