NEA

Πήρε μπροστά η παραγωγή του VW ID.3 [vid]

Η γερμανική εταιρία συγκρίνει την πλατφόρμα MEB πάνω στην οποία βασίζεται το ID.3 ως μια επανάσταση ανάλογη του θρυλικού Beetle.

Πρόσφατα ξεκίνησε η παραγωγή του ηλεκτρικού ID.3 στο Zwickau της Γερμανίας με προβλεπόμενο ετήσιο ρυθμό στα περίπου 100.000 αυτοκίνητα. Το 2021 αναμένεται να προστεθούν ακόμη έξι νέα ηλεκτρικά μοντέλα του VW Group ανεβάζοντας αυτό το νούμερο στις 330.000 αυτοκίνητα. Μαζί με το εξειδικευμένο προσωπικό θα λειτουργούν περίπου 1.700 ρομπότ.

Υπενθυμίζεται πως το VW ID.3 στη Γερμανία και μετά από τις σχετικές επιδοτήσεις θα κοστίζει κάτι λιγότερο από 30.000 ευρώ. Η τιμή αυτή αφορά στη βασική έκδοση με την μπαταρία των 45 kWh (με αυτονομία 330 χιλιόμετρα). Διαθέσιμες από το ερχόμενο καλοκαίρι θα είναι και οι μεγαλύτερες και ακριβότερες εκδόσεις των 58 kWh και των 77 kWh με αυτονομία στα 420 και 550 χιλιόμετρα, αντίστοιχα.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!