NEA

Στα 29.890 ευρώ το ηλεκτρικό Opel Corsa-e

Η Opel ανακοίνωσε τις τιμές για τη νέα, ηλεκτρική έκδοση του Corsa, η οποία διαθέτει κινητήρα 136 ίππων και προσφέρει αυτονομία 330 χιλιομέτρων.

Το Corsa-e θα προσφέρεται στην Ελληνική αγορά σε τρία επίπεδα εξοπλισμού, Selection, Edition και Elegance. Το πρώτο θα ξεκινάει από τα 29.890 ευρώ και θα διαθέτει αυτόματο κλιματισμό, infotainment σύστημα με οθόνη 7 ιντσών, σύστημα εκκίνησης χωρίς κλειδί, cruise control, hill hold & start, καθώς και τρία οδηγικά modes, Normal, Sport και Eco. Από άποψης ασφάλειας θα εφοδιάζεται με ένα πακέτο συστημάτων προστασίας που περιλαμβάνει αισθητήρα αναγνώρισης σημάτων κυκλοφορίας, αναγνώριση κόπωσης οδηγού, ανίχνευση πεζών και αυτόματη πέδηση.

Το αμέσως επόμενο επίπεδο εξοπλισμού, Edition, τιμάται 31.900 ευρώ και χωρίς να διαφοροποιείται αισθητά σε εξοπλισμό, δίνει τη δυνατότητα στο χρήστη να προσθέσει πολλά περισσότερα προαιρετικά στοιχεία εξοπλισμού από τη διαθέσιμη γκάμα της Opel. Η κορυφαία, τώρα, έκδοση, Elegance, αγγίζει τα 32.900 ευρώ και περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, τριάκτινο flat bottom τιμόνι, LED προβολείς ομίχλης, πιο ποιοτικές ταπετσαρίες, καλύτερα καθίσματα, έγχρωμη οθόνη DIC 7 ιντσών, Ambient LED εσωτερικό φωτισμό και ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών.

Μιχάλης Κατωπόδης

Ένας ακόμα εραστής της αυτοκίνησης (sic) με προϋπηρεσία σε διάφορα περιοδικά -και sites-αυτοκινήτου.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!