NEA

Στη δημοσιότητα και πάλι η Bugatti La Voiture Noire

Θυμάστε το εντυπωσιακό one-off όχημα που παρουσίασε η Bugatti την περασμένη έκθεση της Γενεύης; Ε, μάλλον τελικά καταλήγουμε ποιος είναι ο ιδιοκτήτης του.

Όντας το ακριβότερο αυτοκίνητο στον κόσμο (ως καινούριο, γιατί από αντίκες…) η Bugatti La Voiture Noire δημιούργησε μεγάλο ντόρο γύρω από το όνομά της. Αρχικά υπήρξαν ενδείξεις ότι αυτός που κατέθεσε στην εταιρία το ποσό των 18+ εκ. ευρώ για να την κάνει δική του ήταν ο ισχυρός άνδρας του ομίλου VW, Ferdinand Piech. Άλλοι πάλι υποστήριζαν ότι ο αγοραστής δεν είναι άλλος από τον Cristiano Ronaldo. Πλέον, στο λογαριασμό Instragram του «b14» εμφανίστηκε μια φωτογραφία του αυτοκινήτου, που ξεδιαλύνει το μυστήριο.

Ο «b14» δεν είναι άλλος από τον πρίγκηπα Badr bin Saud, της Σαουδικής Αραβίας. Ο ίδιος είναι σοβαρός συλλέκτης αυτοκινήτων και -μεταξύ άλλων- οπαδός της Bugatti. Φυσικά η La Voiture Noire δεν είναι η πρώτη του. Έχει ήδη στην κατοχή του το πρωτότυπο Vision GT Concept που είχε προλογίσει τη Chiron, ενώ του ανήκει και η Chiron που παρουσιάστηκε στην παγκόσμια πρεμιέρα του μοντέλου. Αν τώρα αναρωτιέστε από πού προκύπτει ο μύθος της La Voiture Noire, δεν έχετε παρά να πατήσετε εδώ.

Μιχάλης Κατωπόδης

Ένας ακόμα εραστής της αυτοκίνησης (sic) με προϋπηρεσία σε διάφορα περιοδικά -και sites-αυτοκινήτου.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!