NEA

Επίσημο: To νέο ηλεκτρικό της Ford θα ονομάζεται Mustang Mach-E!

Το νέο, πλήρως ηλεκτρικό SUV της Ford με το θρυλικό έμβλημα του Pony και το όνομα Mustang Mach-E θα αποκαλυφθεί την προσεχή Δευτέρα.

Η πλήρως ηλεκτρική Mustang Mach-E θα κάνει το ντεμπούτο της στις 18 Νοεμβρίου σε ειδική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο Los Angeles, η οποία θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω YouTube, Facebook, και Twitter.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίαση του μοντέλου ο ηθοποιός Idris Elba θα βοηθήσει στην αποκάλυψη του τελευταίου μέλους της οικογένειας Mustang. Αμέσως μετά τη μετάδοση – που θα ολοκληρωθεί γύρω στις 04:30 ώρα Ελλάδας – θα ξεκινήσουν για συγκεκριμένες αγορές οι προπαραγγελίες για τη Mustang Mach-E στον ιστότοπο Ford.com.

Οι πελάτες αυτών των συγκεκριμένων αγορών, μπορούν να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για την αγορά μιας Mustang Mach-E καταθέτοντας ένα συγκεκριμένο χρηματικό ποσό ως προκαταβολή.1 Το timing θα είναι κρίσιμο, κυρίως για την πρώτη έκδοση περιορισμένης παραγωγής (First Edition), λεπτομέρειες της οποίας θα ανακοινωθούν κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης της 18ης Νοεμβρίου.

Όσοι προτίθενται να προ-παραγγείλουν ένα όχημα μπορούν να επιλέξουν την επιθυμητή έκδοση της Mustang Mach-E, να δημιουργήσουν ένα λογαριασμό Ford, να διαλέξουν τον προτιμώμενο έμπορο Ford και στη συνέχεια να καταχωρήσουν τα στοιχεία της πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας τους, καθώς και τη διεύθυνσή τους. Όσοι προπαραγγέλνουν ένα όχημα θα μπορούν να οριστικοποιήσουν την τελική παραγγελία τους του χρόνου, όταν ανοίξει το σχετικό παράθυρο παραγγελιών.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button