NEA

Με turbo τρικύλινδρο 1.500άρη το νέο Toyota Yaris GR4;

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως το top Yaris θα έχει κάτω από το καπό του έναν turbo κινητήρα με ισχύ πάνω από 200 άλογα.

Το πιο καυτό νέο Yaris (η φωτογραφία είναι rendering) ήταν να παρουσιαστεί στο ράλι της Αυστραλίας το οποίο όμως ακυρώθηκε λόγω της μεγάλης πυρκαγιάς που πλήττει την περιοχή. Αναπόφευκτα η πρεμιέρα του Yaris GR4 αναβλήθηκε, αλλά από γιαπωνέζικα μέσα ενημέρωσης μας έρχονται οι πρώτες πληροφορίες.

Οι οποίες λένε πως σε αντίθεση με το Yaris GTMN που ήταν ατμοσφαιρικό, το νέο Yaris GR4 θα έχει κάτω από το καπό του έναν τρικύλινδρο turbo στα 1.500 κ.εκ. με την ισχύ να ξεπερνά τα 200 άλογα. Πρόκειται για την ίδια συνταγή με το εξαιρετικό Ford Fiesta ST, τον βασιλιά στα hot μικρά έως τώρα.

Η βασική διαφορά πιθανότατα θα αφορά στην μετάδοση στους τέσσερις τροχούς όπως υποδηλώνει το διακριτικό GR4. Όπως και να έχει και αυτό το Yaris θα είναι περιορισμένης παραγωγής και σύντομα θα μάθουμε τα επίσημα στοιχεία, μείνετε δικτυωμένοι… στο πιο αγαπημένο σας καρότο!

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Σχόλια

  1. 3κυλινδρο 1600 κυβικά θα είναι, στην Ιαπωνία θα βγει με 272 HP και στην ευρωπη 261 λόγου καταλύτη, τιμή το απλό από 32000€ και η high Edition από 36000€

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button