NEA

Αυτό είναι ένα… Range Rover με μόλις 16.000 ευρώ!

Καταρχήν το συγκεκριμένο Range που βλέπετε είναι μια κινεζική αντιγραφή και κατά δεύτερον αυτή η τιμή παίζει μόνο στην Κίνα!

Και οι Κινέζοι… το χαβά τους με τα copycats και την αγαπημένη τους μάρκα: την Land Rover! Αν και έχουν υπάρξει πολλές καταδίκες και πρόστιμα εμφανίζεται και πάλι ένα νέο copycat με την ονομασία Hunkt Canticie το οποίο κατασκευάζει η εταιρία Hanlogn Auto.

Από τις φωτογραφίες και μόνο φαίνεται πως υπάρχει μια ξεκάθαρη αντιγραφή του Range Rover Sport, όπως και πέρυσι με ένα άλλο αυτοκίνητο με την ονομασία Zotye T900. Παρά τις κάποιες αλλαγές στα σημεία που αρέσουν στους Κινέζους (όπως το πολύ το χρώμιο) το βασικό σχήμα παραπέμπει στο ευρωπαϊκό SUV, ειδικά από το πλάι.

Το Hunkt Canticie φυσικά και διατίθεται μόνο στην Κίνα και κοστίζει λίγο παραπάνω από 16.000 ευρώ. Πολλές δεκάδες ευρώ λιγότερα από το γνήσιο. Πάντως, στο εσωτερικό υπάρχουν αρκετές διαφορές με πολύ φτηνότερα υλικά αλλά δίχως να απουσιάζει ο ηλεκτρονικός πίνακας οργάνων ή η μεγάλη οθόνη για το σύστημα infotainment στην κεντρική κονσόλα.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button