NEA

Τι σχέση έχει αυτό το Mini με το CR-V της Honda;

Πρόκειται για κατασκευή της εταιρίας MiniTec από την Georgia των ΗΠΑ η οποία ειδικεύεται στις μετατροπές Mini και Miata με πελάτες σε όλο τον κόσμο, μεταξύ αυτών και στην Ελλάδα.

Κάτω από τις τυπικές λαμαρίνες ενός Mini βρίσκονται πολλά και ενδιαφέροντα πράγματα. Κατ’ αρχήν υπάρχει ένα μοτέρ από CR-V με άγνωστο αριθμό ίππων. Το πλαίσιο έχει φτιαχτεί από την αρχή, με ενισχύσεις σε αρκετά σημεία, και την ενσωμάτωση ενός roll cage.

Το ακόμα πιο ενδιαφέρον στοιχείο είναι ότι δανείζεται το σύστημα τετρακίνησης του CR-V και μάλιστα με μπλοκέ διαφορικά τόσο μπροστά όσο και πίσω. Πέρα όλων αυτών εφοδιάζεται με σπορ αναρτήσεις, μεγάλα φτερά για να χωρέσουν οι πιο φαρδιοί τροχοί καθώς και μπάκετ αγωνιστικά καθίσματα.

Η όλη μετατροπή κόστισε στον πρώτο ιδιοκτήτη του περί τα 80.000 ευρώ. Όμως βγαίνει πλέον σε δημοπρασία, με αρχική τιμή τα 40.000 ευρώ. Μία πολύ καλή ιδέα για οδηγικές παρεκτροπές, αλλά καθόλου καλή ιδέα για να επενδύσει κανείς τα λεφτά του.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!