NEA

Δείτε την Lotus Evija Hypercar να πηγαίνει με το πλάι [vid]

Η Evija είναι η πιο πρόσφατη Lotus και μία από τις πιο ενδιαφέρουσες στην πορεία της εταιρίας.

Αν και η Lotus έχει παρουσιάσει την Evija ίσως να απορείτε για το βίντεο που την δείχνει με το κιτρινόμαυρο καμουφλάζ. Ο λόγος είναι επειδή πρόκειται για ένα πρωτότυπο που ήταν στο στάδιο της εξέλιξης και το βίντεο (το οποίο τραβήχτηκε στην γνωστή πίστα-αεροδρόμιο που χρησιμοποιεί και το Top Gear) αναρτήθηκε στο πλαίσιο της επίσημης παρουσίασης της Evija (είχε προηγηθεί το Ντουμπάι) στο Guangzhou Auto Show αυτή την εβδομάδα.

Κάτι που ήταν αναμενόμενο μιας και η κινεζική αγορά είναι η μεγαλύτερη για τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα σε όλο το κόσμο. Αναμφίβολα η ηλεκτρική Lotus Evija των τεσσάρων ηλεκτροκινητήρων και των 2.000 ίππων θα έχει πολύ μεγάλη πέραση στην εκεί αγορά. Και όχι μόνο, αφού προς το παρόν η Evija είναι το ισχυρότερο μοντέλο «μαζικής» παραγωγής.

H Lotus σκοπεύει να συνεχίσει την εξέλιξη του αυτοκινήτου σε πίστες στην Αγγλία και σε άλλα σημεία της Ευρώπης μέσα στους επόμενους μήνες μέχρι να μπει κανονικά στην παραγωγή. Συγκεκριμένα, η Evija ετοιμάζεται πυρετωδώς από την εταιρία και την μητρική κινέζικη Geely, έτσι ώστε να είναι έτοιμη για την αγορά τον Ιούλιο το 2020.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!