NEA

O Elon Musk παρουσίασε το Tesla Cybertruck, το πρώτο του “αγροτικό”. Σας αρέσει;

Ο δαιμόνιος μεγαλομέτοχος της Tesla παρουσίασε στο Λος Άντζελες to Cybertruck. Ένα νέο pickup ακριβώς έτσι όπως θα κυκλοφορήσει στους δρόμους!

Ο Elon Musk για ένα πράγμα έχει πέσει μέσα λέγοντας πως αυτό το αυτοκίνητο δεν θα αρέσει σε όλους. Προσωπικά θεωρώ πως θα αρέσει σε ελάχιστους αφού η πλήρως αντισυμβατική αλλά τολμηρή σχεδίαση σε κάνει να απορείς αν πληρώθηκε κάποιος σχεδιαστής για να δημιουργήσει αυτό το σπιρτοκούτι πάνω σε ρόδες.

Και όπως είπα το Cybertruck (ή CYBRTRK) δεν θα πρωταγωνιστήσει στο επόμενο Bladerunner ή στο Back in the future αλλά θα κυκλοφορήσει στην βορειοαμερικανική αγορά. Και κρίνοντας από το τεράστιο μήκος των 5,885 μέτρων μάλλον είναι απίθανο να το δούμε να κυκλοφορεί στους δρόμους της Ευρώπης (τουλάχιστον όχι με την συχνότητα άλλων Tesla).

Από εκεί και πέρα ο Musk δεν είπε περισσότερα για το εσωτερικό και από την μια φωτογραφία που δόθηκε στην δημοσιότητα βλέπουμε ένα εντελώς απέριττο ταμπλό με μια 17ά οθόνη στο μέσο του και μια εξαθέσια διάταξη 3+3. Τα πάντα είναι αντισυμβατικά και διαφορετικά στο Cybertruck, ακόμη και το τιμόνι.

Είναι κατασκευασμένο από ένα σούπερ ανθεκτικό ατσάλι, που αντέχει ακόμα και σε χτυπήματα από σφυρί, ενώ σε επίδειξη που έκανε ο Elon Musk πάνω στην σκηνή ανάφερε πως είναι και θωρακισμένο για πυροβόλα διαμετρήματος ως 9 χιλιοστών. Παράλληλα είπε πως εξαιρετικά ανθεκτικά είναι και τα κρύσταλλά του, αν και η πράξη δεν τον δικαίωσε, καθώς σε αντίστοιχη επίδειξη επί σκηνής θρυμματίστηκαν.

Ο Musk, κάνοντας διάφορους συσχετισμούς από το Ford F-150 έως την Porsche 911, μίλησε για τρεις εκδόσεις, την βασική με έναν ηλεκτροκινητήρα, μία ενδιάμεση με δύο και μια με τρεις. Η βασική Single Motor έχει αυτονομία 400 χιλιόμετρα, 0-96 χλμ./ώρα σε 6,5 δλ., ωφέλιμο φορτίο 1.580 κιλών και κοστίζει από 39.900 δολάρια.

Η τετρακίνητη Dual Motor έχει αυτονομία 480 χλμ., 0-96 σε 4,5 δλ., τελική 193 χλμ./ώρα και κοστίζει από 49.900 δολάρια. Αυτές οι εκδόσεις θα είναι διαθέσιμες από του χρόνου, ενώ το 2022 θα λανσαριστεί και η κορυφαία Triple Motor με αυτονομία 800 χλμ., 0-96 σε 2,9 δλ., τελική στα 209 χλμ./ώρα και τιμή από 69.900 δολάρια.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Σχόλια

            1. Ε και; Ειναι οι ιδιοι που μια δεκαετια τωρα λενε μαζι με το 90% ολων των …”ειδημονων” οτι η Τεσλα ειναι καταδικασμενη να φαλιρισει. Μα ακομα δεν βαρεθηκατε να διαβαζετε τετοια μεθοδευμενα κατασκευασματα; Απορω πως ο κοσμος επιτρεπει να παιζουν ακομη ετσι με τη νοημοσυνη του.Τα στοιχεια ειναι παντου και μπορει κανεις να βγαλει πανευκολα τα συμπερασματα του σχετικα με αυτο το φαινομενο πουναι η Τεσλα. Αν η μετοχη της εταιριας ειναι ακομα στα …650$ μετα το πρωτο σπασιμο, ειναι γιατι μια ολακερη δεκαετια ηταν μπαστακωμενη στα 300$ χαρη στην αρνητικη διαφημιση που απλοχερα τετοια μεσα παραπληροφορησης της …”χαριζαν”. Η μετοχη της επρεπε να΄χε ξεπερασει τα 1000$ ηδη απο το ’15 , οταν πια ειχε αρχισει μαζικα να παραγει το MS & το ΜΧ, αποδεικνυοντας οτι ΔΕΝ ηταν φυκια για μεταξωτες κορδελλες αυτο που στην πραγματικοτητα πουλαγε .Αλλα που μυαλο για τετοια/Μοναχα ευκολοι εντυπωσιασμοι του στυλ τωρα πεφτει αυριο φαλιριζει.Τριχες κατσαρες τελικα απο ενα τσουρμο πετρελαιαδες και τα τσιρακια τους.

              1. Χρόνια Πολλά. Καταρχήν παρακαλώ πολυ να μην χρησιμοποιείτε βρολολοχίες, ειδικα απο την στιγμή που επιθυμείτε να σχολιάζετε ως ανώνυμος. Κατά δεύτερον, μετοχές στην Tesla δεν έχω. Αλλά ο καθένας μπορεί να έχει την άποψη και τα συμπεράσμάτα του. Όπως και εσείς έχετε τα δικά σας. Ο χρόνος θα δείξει τι θα γίνει οσον αφορά την μετοχή της εταιρίας κλπ. Καλή συνέχεια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!