NEA

H Lamborghini V12 Vision Gran Turismo έρχεται από άλλο πλανήτη!

Στους τελικούς του πρωταθλήματος Gran Turismo που έγιναν στο Μόντε Κάρλο η Lamborghini παρουσίασε την απίστευτη Vision Gran Turismo (VGT).

Από την διαστημική και μόνο σχεδίαση ίσως να αντιληφθήκατε πως αυτή η μονοθέσια Lamborghini δημιουργήθηκε αποκλειστικά για τον ψηφιακό κόσμο του PlayStation 4. Και ναι, υπάρχει πρωτάθλημα που είναι μάλιστα πιστοποιημένο από την FIA.

Σχεδιαστική το ψηφιακή Vision Gran Turismo συνδυάζει το γνωστό στιλ των μοντέλων της με την κατασκευή των μονοθεσίων της Formula 1. Την σούπερ Lamborghini V12 θα μπορεί κανείς να την «οδηγήσει» στο νέο Gran Turismo Sport που θα κυκλοφορήσει την ερχόμενη άνοιξη.

Παράλληλα οι Ιταλοί με αυτό το virtual μοντέλο μας δίνουν μια ιδέα από τη νέα Aventador και επιβεβαιώνουν αυτό που γνωρίζαμε καιρό τώρα. Πως ο V12 θα συνεχίσει την πορεία του, ως ατμοσφαιρικός αλλά με υβριδική τεχνολογία και τεχνολογία παρόμοια με της πρωτότυπης Sian.

Όσο για την ισχύ του διαδόχου της Aventador θα βρίσκεται στους 800+ ίππους με 0-100 χαλαρά κάτω από τα 3 δευτερόλεπτα και τελική κάπου στα 350 χλμ./ώρα.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!