NEA

Τι μπορεί να αγοράσει ένας πολύτεκνος εκατομμυριούχος;

Συνήθως τα πολυτελή και υπερπολυτελή αυτοκίνητα έχουν θέσεις για τέσσερις, το πολύ για πέντε επιβάτες, προκειμένου όλοι να απολαμβάνουν τη μεγαλύτερη δυνατή άνεση.

Από εδώ και στο εξής πάντως η Bentley θα καλύψει και όσους έχουν μεγαλύτερες μεταφορικές ανάγκες, καθώς παρουσίασε την επταθέσια εκδοχή της Bentayga, προκειμένου ένα πολύτεκνος εκατομμυριούχος, λέμε τώρα, να μπορεί να πάει εκδοχή και με τα πέντε παιδιά και τη γυναίκα του.

Όταν δεν χρησιμοποιείται η τελευταία σειρά διπλώνει ηλεκτρικά για να απελευθερωθεί χώρος για τις αποσκευές, ενώ τα μεσαία καθίσματα πηγαίνουν προς τα εμπρός, χειροκίνητα αυτά, για να διευκολυνθεί η πρόσβαση.

Ως επταθέσιες είναι διαθέσιμες η βασική Bentayga V8 με τον bi-turbo των 4,0 λίτρων και των 560 ίππων καθώς και η Speed με τον εξάλιτρο W12 των 610 ίππων, ενώ η υβριδική με τον τρίλιτρο V6 είναι διαθέσιμη μόνο ως τετραθέσια που είναι η στάνταρ διάταξη.

Στον αντίποδα, για όποιον θέλει να έχει το τέλειο άλλοθι και να μην φορτώνεται με ανεπιθύμητους “μικρούς και μεγάλους” (ή αν δεν μπορεί να το αποφύγει με όσο το δυνατόν λιγότερους) μπορεί να επιλέξει χαλαρά την τετραθέσια έκδοση της Bentayga.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!