NEA

Πότε θα δούμε το νέο Citroen C4 Cactus;

Μέσα στο 2020 θα παρουσιαστεί ο αντικαταστάτης του τωρινού C4 Cactus, ο οποίος θα έχει και ηλεκτρική έκδοση.

Η γαλλική εταιρία σκοπεύει να διευρύνει την γκάμα των μοντέλων της με μηδενικές εκπομπές ρύπων συμπεριλαμβανομένων των C-Zero, E-Mehari και E-Berlingo Multispace. Και αυτό θα γίνει με ένα ολοκαίνουργιο μοντέλο από του οποίου την ονομασία ίσως να απουσιάζει το Cactus.

Το νέο C4 θα βασιστεί στην πλατφόρμα CMP που χρησιμοποιείται ήδη στα Peugeot 2008, Opel Corsa και DS3 Crossback. Για την περίσταση η πλατφόρμα θα έχει μακρύτερο μεταξόνιο ενώ στα πλεονεκτήματα της περιλαμβάνεται το ό,τι μπορεί να φιλοξενήσει τόσο συμβατικούς θερμικούς κινητήρες όσο και ηλεκτρικά συστήματα πρόωσης.

Η είδηση έρχεται από την Linda Jackson η οποία δήλωσε μεταξύ άλλων στην Automotive News πως ο κόσμος θα συνεχίσει να αγοράζει πετρελαιοκίνητα αυτοκίνητα και για αυτό η εταιρία της θα συνεχίσει να διαθέτει diesel εκδόσεις. Άσχετα από αυτό το γεγονός η Citroen στοχεύει να εξηλεκτρίσει όλη την γκάμα της από το 2025 με τουλάχιστον ήπια υβριδικά συστήματα έως τα plug-in και τα αμιγώς ηλεκτρικά.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!