NEA

Lego εναντίον Tesla Cybertruck, σημειώσατε ένα!

Η αλήθεια είναι ότι η Lego δεν μας έχει συνηθίσει σε τέτοια πειράγματα. Παρόλα αυτά, συγκρίνοντας την αντοχή των κομματιών της με το νέο Pick up της Tesla, δεν μπορεί παρά να αποσπάσει κάποια χαμόγελα.

Αφορμή, προφανώς, για αυτή την είδηση, είναι η αποτυχημένη προσπάθεια του Elon Musk να διαφημίσει τα άθραυστα κρύσταλλα του νέου του μοντέλου. Κατά τη διάρκεια της επίσημης παρουσίασης του Cybertruck, αποφάσισε να πετάξει μία χαλύβδινη σφαίρα στα πλευρικά κρύσταλλα, καταφέρνοντας να καταστρέψει όχι μόνο το μπροστά αλλά και το πίσω παράθυρο. Εάν δεν έχετε δει το όλο σκηνικό, μη χάνετε χρόνο και πατήστε εδώ.

Σε ο,τι αφορά στη Lego, η γνωστή εταιρία θεώρησε πως αυτό αποτελεί μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για να διαφημίσει το δικό της προϊόν. Τα γνωστά «τουβλάκια», με τα οποία έχουν μεγαλώσει γενιές και γενιές παιδιών και σίγουρα κανένας δεν μπορεί να τα χαρακτηρίσει ως εύθραυστα. Χρησιμοποιώντας τον επίσημο λογαριασμό της εταιρίας στα social media, η δανέζικη εταιρία εμφάνισε ένα τουβλάκι με ρόδες και χαρακτηριστικό φωτισμό, αναφέροντας πως «Η εξέλιξη των φορτηγών είναι εδώ. Εγγυημένα άθραυστο»! Όπως είναι φυσικό, πολλοί έσπευσαν να κάνουν like. Στο τέλος της ημέρας, δεν είπε κάτι που δεν ισχύει…

Μιχάλης Κατωπόδης

Ένας ακόμα εραστής της αυτοκίνησης (sic) με προϋπηρεσία σε διάφορα περιοδικά -και sites-αυτοκινήτου.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!