NEAΔΙΑΦΟΡΑΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Τι θα γίνει αν ένα αυτοκίνητο πέσει πάνω σε μία αντλία καυσίμου; [vid]

Δείτε πως ένας επιπόλαιος οδηγός κατάφερε να ρίξει την Mustang του πάνω σε μία αντλία καυσίμου.

Όπως θα δείτε στο βίντεο που καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας σε πρατήριο υγρών καυσίμων στο Chandler της Αριζόνα τα αυτοκίνητα φουλάρουν με καύσιμο κανονικά. Κάποια στιγμή η μπλε Mustang ξεκινά αλλά κατά την έξοδο ο οδηγός το παρακάνει με το γκάζι, χάνει τον έλεγχο και γκρεμίζει μία από τις τρεις αντλίες καυσίμου!

Η Mustang παίρνει αμέσως φωτιά και ο οδηγός πετάγεται έντρομος έξω από το αυτοκίνητο. Η συνέχεια είναι η αναμενόμενη. Αρχικά οι γύρω απομακρύνονται, στη συνέχεια πλησιάζει κάποιος με ένα μικρό πυροσβεστήρα με τον οδηγό της mustang να δίνει και οδηγίες σε ρόλο πυροσβέστη.

Τελικά την λύση δίνει η άμεση επέμβαση της πυροσβεστικής που με τα κατάλληλα εφόδια σβήνει άμεσα την φωτιά. Φυσικά η διακοπή της παροχής καυσίμου είχε από πριν διακοπεί αυτόματα από το σύστημα πυρασφάλειας του πρατηρίου. Αυτό που αξίζει να παρατηρήσει κανείς είναι πως το «ιππικό» έφτασε στο συμβάν σε κάτι λιγότερο από 9 λεπτά.

Το συμβάν είχε καταγραφεί τον Οκτώβριο αλλά αναρτήθηκε πρόσφατα στο διαδίκτυο. Ο οδηγός διαπιστώθηκε από την αστυνομία πως ήταν μεθυσμένος και τρεις φορές πάνω από το όριο. Οι δικαστικές αρχές του επίρριψαν τις σχετικές ποινές και μαζί το κόστος επισκευής του πρατηρίου καυσίμου που υπολογίστηκε στις 25.000 δολάρια.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!