NEA

To Suzuki Swift Extreme Concept έχει ένα ενδιαφέρον

Στην έκθεση αυτοκινήτου της Ταϊλάνδης η Suzuki παρουσίασε μία πολύ special εκδοχή του Swift, το οποίο προς το παρόν είναι πρωτότυπο, με την ονομασία Extreme Concept.

Η συγκεκριμένη πρόταση εστιάζει κυρίως στις αισθητικές αλλαγές που είναι πολλές και έντονες στο αμάξωμα.  Οι αλλαγές ξεκινούν από την μάσκα στην οποία υπάρχει μία καινούργια γρίλια, νέες εισαγωγές αέρα και ένα καμπυλωτό καπό με εισαγωγές.

Στο πλάι υπάρχουν μαύρα γυαλιστερά πρόσθετα πάνω από τους τροχούς ενώ εφοδιάζεται και με νέας σχεδίασης ζάντες με χαμηλού προφίλ ελαστικά. Στο πίσω μέρος υπάρχει ένα μεγάλο σπόιλερ που επεκτείνεται πάνω από την οροφή και ένα μικρότερο που βρίσκεται ανάμεσα στα πίσω φώτα. Υπάρχει επίσης και ένα diffuser στα χρώματα του αμαξώματος και τετράγωνες εξατμίσεις.

Το Swift Extreme Concept ουσιαστικά είναι μία επίδειξη για του που μπορεί να φτάσει το μοντέλο της εταιρίας και ίσως και μία καλή επίδειξη ιδεών για όσους χρειάζονται να κάνουν τις δικές τους μετατροπές στο μικρό supermini της ιαπωνικής εταιρίας.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!