NEA

To VW Nivus είναι το επόμενο SUV της μάρκας

Αν νομίζατε πως δεν χωρά ακόμη ένα SUV στην γκάμα της Volkswagen μάλλον πέσατε έξω.

Κάπου ανάμεσα στο μικρότερο T-Cross και στο μεγαλύτερο T-Roc θα τοποθετείται το Nivus, το οποίο σχεδιάστηκε στην Βραζιλία αλλά θα κυκλοφορήσει και στην Ευρώπη. Το στοιχείο που θα διαφοροποιεί το Nivus θα αφορά στο σπορ στιλ του με την κουπέ γραμμή του αμαξώματος που θα δημιουργεί η χαμηλωμένη -στο πίσω μέρος της- οροφή.

Προς το παρόν δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες, αλλά το γεγονός πως το Nivus εξελίχτηκε στην Volkswagen Βραζιλίας υπονοεί πως το κόστος θα διατηρηθεί σε χαμηλά επίπεδα και προφανώς την βάση θα αποτελέσει το T-Cross με την πλατφόρμα MQB A0.

Τo Nivus θα έχει παρόμοιες διαστάσεις και τιμή πώλησης με το T-Roc, θα έχει στην γκάμα του τους κινητήρες 1.0 TSI και 1.5 TSI, ίσως και κάποια mild hybrid έκδοση. Αξιοσημείωτο είναι πως του χρόνου η VW θα λανσάρει και το T-Roc Cabriolet.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!