NEA

Αυτό είναι το τετρακίνητο Toyota GR Yaris!

Οι φωτογραφίες κυκλοφόρησαν σε ιστοσελίδες από την Αυστραλία, εκεί όπου ήταν να γίνουν τα αποκαλυπτήρια του αυτοκινήτου.

Ωστόσο, η τεράστια καταστροφή από τις πυρκαγιές ήταν η αιτία που το ράλι Αυστραλίας ακυρώθηκε και μαζί η πρεμιέρα του ταχύτερου Yaris παραγωγής. Το οποίο μάλλον δεν θα ονομάζεται GR-4 αλλά GR Yaris, όπως επίσημα αναφέρει η Toyota για τη νέα ημερομηνία της πρεμιέρας του αυτοκινήτου στο Τόκιο, στις 10 Ιανουαρίου.

Όπως μπορούμε να δούμε το τρίθυρο GR Yaris έχει ένα φουσκωμένο αμάξωμα με αυξημένο πίσω μετατρόχιο και τονισμένους θόλους ελέω της τετρακίνησης. Σύμφωνα με τα όσα γνωρίζουμε έως τώρα, το ισχυρότερο Yaris θα έχει κάτω από το καπό του έναν τρικύλινδρο turbo στα 1.500 κ.εκ. με την ισχύ να ξεπερνά τα 200 άλογα.

Πρόκειται για την ίδια συνταγή με το εξαιρετικό Ford Fiesta ST, τον βασιλιά στα hot μικρά έως τώρα. Πάντως, το Wheels, από το οποίο προέρχονται οι φωτογραφίες, πιστεύει πως ο κινητήρας θα είναι ένας turbo στα 1.800 κ.εκ. Όπως και να έχει και αυτό το Yaris θα είναι περιορισμένης παραγωγής, αλλά περισσότερα θα μάθουμε σε λιγότερο από ένα μήνα. Οπότε, κάντε λίγη υπομονή… μέχρι του χρόνου!

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!