ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Ένα ξεχωριστό τροχόσπιτο σε δημοπρασία

Ένα από τα πιο όμορφα εμφανισιακά και πολυτελή τροχόσπιτα αναζητά ιδιοκτήτη. Ακόμα και αν δεν είσαστε αυτής της φιλοσοφίας διακοπών, το συγκεκριμένο μπορεί να σας πείσει…

Πρόκειται για ένα Westcraft “Capistrano” του 1950. Το πιο μακρύ -μήκους 11 μέτρων- και σπάνιο μοντέλο της εταιρίας. Και δεν είναι μόνο ο Art Deco σχεδιασμός, που παραπέμπει στη δεκαετία του 1930, αλλά η δουλειά που έχει γίνει για την ανακατασκευή του, η οποία κάνει τη διαφορά. Αγοράζοντάς το από ένα φίλο, ο σημερινός ιδιοκτήτης, Lucas Lackner, στράφηκε στον ειδικό Steven Butcher για να δημιουργήσει κάτι ξεχωριστό, με υψηλά ποιοτικά στάνταρ, που να μην υστερεί όμως πουθενά, σε σχέση με τις σύγχρονες προτάσεις του είδους.

Μετά από 11 χρόνια δουλειάς, το αποτέλεσμα είναι κάτι παραπάνω από εντυπωσιακό. Το ξύλο κυριαρχεί στο εσωτερικό, δίνοντας μία έντονη αύρα πολυτέλειας. Με μία καλύτερη ματιά, ωστόσο, θα δει κανείς σύγχρονες τηλεοράσεις, hi-fi ηχοσυστήματα, διάσπαρτες θύρες USB για τη φόρτιση συσκευών και άλλα πολλά, τα οποία υπόσχονται να κάνουν τη διαβίωση σε αυτό μία ευχάριστη εμπειρία. Φυσικά, υπάρχει σύγχρονο σύστημα θέρμανσης νερού, όπως και κλιματισμός, ώστε οι συνθήκες στο εσωτερικό να διατηρούνται ιδανικές, κάθε εποχή του χρόνου.

Έχοντας φτάσει ο καιρός να αλλάξει χέρια, το εν λόγω τροχόσπιτο θα διατεθεί στις 18 Ιανουαρίου σε δημοπρασία της Leake Auctions στο Scottsdale της Αριζόνα. Το κοινό στο οποίο απευθύνεται, πιθανά, είναι περιορισμένο. Παρόλα αυτά, δεν παύει να αποτελεί ένα πραγματικό κόσμημα, επάνω σε ρόδες.

Μιχάλης Κατωπόδης

Ένας ακόμα εραστής της αυτοκίνησης (sic) με προϋπηρεσία σε διάφορα περιοδικά -και sites-αυτοκινήτου.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!