NEA

Διέρρευσε φωτογραφία του Seat el-Born

Από γκάφα, πιθανά, της Seat Σουηδίας, το εν λόγω μοντέλο απεικονίζεται, στην τελική του μορφή, σε ένα προωθητικό video.

Η εικόνα δεν είναι απόλυτα καθαρή, είναι όμως αρκετή για να δούμε το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό αυτοκίνητο ευρείας παραγωγής της ισπανικής εταιρίας. Σε σχέση με το πρωτότυπο που είχε παρουσιαστεί πριν από μερικούς μήνες, παρατηρούμε ορισμένες διαφοροποιήσεις που αναμένονταν ώστε να μπορεί να λάβει τη σχετική άδεια κυκλοφορίας. Από εκεί και πέρα, όμως, τα περισσότερα στοιχεία διατηρούνται αναλλοίωτα.

Το El-Born αναμένεται να παρουσιαστεί εντός της νέας χρονιάς, αποτελώντας στην ουσία αδερφό μοντέλο με το ID.3 της Volkswagen. Αμφότερα θα βασίζονται επάνω στη MEB (Modularen E-antriebs Baukasten) πλατφόρμα του ομίλου, που είναι ειδικά σχεδιασμένη για ηλεκτρικά οχήματα. Το μοντέλο της Seat θα διαθέτει ένα σχετικά μεγάλο συσσωρευτή, 62 kWh, ο οποίος θα εξασφαλίζει αυτονομία 420 χιλιομέτρων, στον κύκλο WLTP. Η απόδοση του ηλεκτροκινητήρα του αγγίζει τους 204 ίππους, ενώ το 0-100 χλμ./ώρα έρχεται σε μόλις 7,5 δευτερόλεπτα.

Μιχάλης Κατωπόδης

Ένας ακόμα εραστής της αυτοκίνησης (sic) με προϋπηρεσία σε διάφορα περιοδικά -και sites-αυτοκινήτου.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!