NEA

Τα νέα εταιρικά οχήματα του Zinedine Zidane και της Real Μαδρίτης

Όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες, η Audi παραμένει υπερήφανος υποστηρικτής της βασίλισσας. Και για την περίοδο 2019-2020 αποφάσισε να προσφέρει νέα αυτοκίνητα στην ομάδα.

Φυσικά, δεν μιλάμε για τα βασικά μοντέλα, στη γκάμα της εταιρίας. Κάθε άλλο μάλιστα, αφού όλοι είχαν την ευκαιρία να επιλέξουν από τα «πάνω ράφια». Μπορείτε, λοιπόν, να φανταστείτε ποιο είναι το πιο δημοφιλές μοντέλο μεταξύ των άσσων της Real;

Σε μία κίνηση που ήταν μάλλον αναμενόμενη, οι περισσότεροι παίκτες και μέλη του προπονητικού team επέλεξαν να παραλάβουν ένα Q7 50 TDI Quattro Tiptronic. Μιλάμε για τους Brahim Diaz, Luca Jovic, Alphonse Areola, Mariano Diaz, Luca Modric, Eder Militao, Rodrygo Goes, Carlos Casemiro, Ferland Mendy Gareth Bale και Isco Alarcon.

Δεύτερο στις προτιμήσεις ακολούθησε το Q8 50 TDI Quattro Tiptronic, το οποίο παρέλαβαν οι Dani Carvajal, Lucas Vasquez, Toni Kroos, James Rodriguez, Eden Hazard, Fede Valverde και Nacho Fernandez. Και εδώ κάπου τελειώνουν τα SUV. Οι Vinicius Junior, Alvaro Odriozola, Marco Asensio και Marcedo Vieira επέλεξαν από ένα Α7 Sportback 50 TDI Quattro Tiptronic. Ακόμα πιο σπορ τύποι αποδείχτηκαν οι Karim Benzema, Thibaut Courtois και ο προπονητής της ομάδας, Zinedine Zidane, οι οποίοι έλαβαν από ένα RS3 Sportback, TFSI Quattro S tronic. Τέλος υπάρχουν και δύο ακόμη που ακολούθησαν πιο μοναχικά μονοπάτια. Ο Sergio Ramos, με ένα A8 50 TDI Quattro Tiptronic και ο Raphael Varane με ένα e-Tron 55 Quattro.

Μιχάλης Κατωπόδης

Ένας ακόμα εραστής της αυτοκίνησης (sic) με προϋπηρεσία σε διάφορα περιοδικά -και sites-αυτοκινήτου.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!