NEA

Αποκάλυψη στις 28 Ιανουαρίου για το νέο Seat Leon [vid]

Με κάτι περισσότερο από ένα μήνα να απομένει μέχρι την επίσημη παρουσίασή του, το νέο Leon αρχίζει να δίνει τα πρώτα δείγματα γραφής.

Για την ακρίβεια, όπως μας λέει και το σχετικό video, η Seat ετοιμάζεται να φωτίσει το δρόμο στη μικρομεσαία κατηγορία. Ένα μικρό λογοπαίγνιο με αφορμή τα συστήματα φωτισμού με τα οποία θα εφοδιάζεται το νέο της μοντέλο. Η τέταρτη πλέον γενιά Leon θα διαθέτει full LED φωτιστικά σώματα, με κάποιο έξυπνο σύστημα ελέγχου της δέσμης, το οποίο όμως δεν κατονομάζει, ούτε και δίνει περισσότερα στοιχεία.

Χαρακτηριστικά είναι επίσης τα «coast to coast» φωτιστικά σώματα πίσω, που συνδέονται με μία φωτεινή μπάρα. Δυναμικά χαρακτηρίζονται τα φλας, ενώ ένα ακόμα σημείο που ξεχωρίζει είναι ο πλήρως περιμετρικός LED φωτισμός του εσωτερικού.

Κατά τα άλλα, το νέο Leon θα πατάει επάνω στην πλατφόρμα MQB του ομίλου VW, όπως συμβαίνει και με το νέο VW Golf. Η γκάμα των κινητήρων του θα ξεκινά από υπετρτοφοδοτούμενα σύνολα του 1.0 λίτρου και θα επεκτείνεται σε πετρελαιοκινητήρες, ήπιες υβριδικές εκδόσεις και μία έκδοση φυσικού αερίου. Μέσα στο επόμενο διάστημα θα πρέπει να αναμένετε και άλλα teaser που θα παρουσιάζουν διαφορετικές πτυχές του αυτοκινήτου, οπότε μείνετε συνδεδεμένοι.

Μιχάλης Κατωπόδης

Ένας ακόμα εραστής της αυτοκίνησης (sic) με προϋπηρεσία σε διάφορα περιοδικά -και sites-αυτοκινήτου.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!