NEA

Νέο Opel Grandland X Plug-in-Hybrid, με κίνηση στους εμπρός τροχούς

2020 Opel Grandland X Hybrid
Μισό χρόνο μετά την παρουσίαση του πρώτου, τετρακίνητου, plug-in υβριδικού Grandland, η Opel επανέρχεται με μία πιο μικρή, προσθιοκίνητη εκδοχή αυτού.

Έτσι θα είναι σε θέση να προσφέρει πρακτικά δύο εναλλακτικές plug-in, στο ίδιο μοντέλο! Η νέα, προσθιοκίνητη εκδοχή διατηρεί τον υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα των 1.6 λίτρων, καθώς και τον μπροστά ηλεκτροκινητήρα, αφαιρώντας απλά τον πίσω. Η συνολική ισχύς που προσφέρει είναι 224 PS και η ροπή 360 Nm. Με το συσσωρευτή των 13,2 kWh πλήρως φορτισμένο θα είναι σε θέση να διανύσει έως 57 χλμ. σε πλήρως ηλεκτρική διαμόρφωση, με βάση τον κύκλο WLTP. Όσο Για τη μέση κατανάλωση, υπολογίζεται σε 1,5 λίτρα/ 100 χλμ. με εκπομπές CO2 στα 34-31 γρ./χλμ.

Το Grandland X Hybrid διαθέτει τρία προγράμματα λειτουργίας, Electric, Hybrid και Sport, καθώς επίσης ένα πλούσιο επίπεδο εξοπλισμού, που περιλαμβάνει σύστημα αναγνώρισης επικείμενης σύγκρουσης με ανίχνευση πεζού και φρενάρισμα έκτακτης ανάγκης, αναγνώριση κόπωσης οδηγού, infotainment Navi 5.0 IntelliLink και διάφορα άλλα καλούδια. Ο ενσωματωμένος φορτιστής του είναι 3,7 kW (με προαιρετική μία ισχυρότερη έκδοση 7,4 kW). Όσο για το χρόνο φόρτισης, με το γρήγορο φορτιστή πέφτει κάτω από τις 2 ώρες.

Μιχάλης Κατωπόδης

Ένας ακόμα εραστής της αυτοκίνησης (sic) με προϋπηρεσία σε διάφορα περιοδικά -και sites-αυτοκινήτου.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!