NEA

Μια ακόμη σπάνια Pagani Huayra Roadster αναζητά νέο ιδιοκτήτη

Πρόκειται για την υπ΄αριθμόν 42 ανοιχτή Huayra και είναι 1 από τις 100 όλες και όλες που έχουν κατασκευαστεί από το 2017.

Η συγκεκριμένη είχε πωληθεί στις ΗΠΑ και τώρα διατίθεται από τον οίκο RM Sotheby’s σε τιμή που μπορεί να ξεπεράσει τα 3 εκατομμύρια δολάρια σε δημοπρασία που θα γίνει μέσα Γενάρη στην Αριζόνα. Μάλιστα την τιμή της ανεβάζει και το γεγονός πως αυτή η Pagani έχει «γράψει» ελάχιστα χιλιόμετρα, μόλις 320.

Η συγκεκριμένη Blue Carbon Pagani Huayra Roadster είναι όνομα και πράμα μιας και είναι φουλ στο ανθρακόνημα και για αυτό το λόγο είναι 80 κιλά ελαφρύτερη από την κουπέ Huayra.

Πέρα από το ιδιαίτερο κάρμπον χαρακτήρα υπάρχουν και αρκετά εξατομικευμένα στοιχεία στο πολυτελές και πάντα ξεχωριστό σαλόνι μιας Pagani. Στα μηχανικά μέρη διατηρείται ο V12 των 6,0 λίτρων της Mercedes-AMG με τα 754 άλογα και τα 1.000 Nm ροπής.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!