NEA

Ολοκληρώθηκε ο κύκλος παραγωγής της απερχόμενης Porsche 911

Από την γραμμή παραγωγής πέρασε πρόσφατα το τελευταίο αυτοκίνητο της γενιάς 991 της ευρέως γνωστής 911.

H 991 είχε παρουσιαστεί το 2011 και ήταν ένα από τα μεγαλύτερα άλματα για την 911 με πολλές αλλαγές στα μηχανικά μέρη και στο πλαίσιο. Στην πορεία του μοντέλου και μέχρι να δούμε την 992 είχαν λανσαριστεί διάφορες εκδόσεις μέχρι την ισχυρότερη GT2 RS με τα 700 άλογα.

Έχοντας ήδη παρουσιάσει τη νέα σειρά 992, η Porsche συνέχισε για λίγο καιρό να δέχεται και να εκτελεί παραγγελίες για την 991. Η τελευταία 991 που βγήκε από την γραμμή παραγωγής είναι μία πανέμορφη Speedster η οποία παρουσιάστηκε το 2018 στην Γενεύη.

Μέσα σε αυτή την οκταετία παρήχθησαν 233.540 μονάδες σε όλες τις εκδόσεις της 991 αποτελώντας μία από τις επιτυχημένη γενιές του icon μοντέλου. Η συνέχεια ανήκει πλέον περνά ολοκληρωτικά στην εξαιρετική 992 που ήδη διαπρέπει σε κάθε τομέα ως ένα εξαιρετικό όσο και ξεχωριστό sportscar που προσφέρεται ακόμη και για καθημερινή χρήση.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!