NEA

To νέο Ford Focus RS θα παρουσιαστεί νωρίτερα και θα έχει 400+ άλογα

Σε αντίθεση με τα προηγούμενα τρία που παρουσιάστηκαν προς το τέλος της κάθε γενιάς, το νέο Focus RS θα το δούμε το 2021.

Τo Ford Focus RS είναι ένα από τα αγαπημένα σπορ hot-hatch και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ευτυχώς το DNA του θα αλλάξει προς το καλύτερο. Κάτι που σημαίνει πως κάτω από το καπό θα διατηρηθεί ο τετρακύλινδρος Ecoboost των 2,3 λίτρων και με την προσθήκη mild hybrid συστήματος (48βολτο ιμάντα/ γεννήτριας) η ισχύς του θα ανέβει από τους 350 στους 400+ ίππους.

Ένα ακόμη στοιχείο που θα βελτιωθεί είναι η τετρακίνηση. Όπως έχει ήδη ανακοινώσει η GKN θα εξελίξει το πίσω διαφορικό, το οποίο ονομάζει e-Twinster. Ουσιαστικά θα είναι μια καλωδιακή τετρακίνηση με την πίσω ροπή να κατανέμεται από ηλεκτρικό μοτέρ και διατηρώντας το απολαυστικό drift mode. Κατά τα υπόλοιπα το νέο Focus RS θα έχει μια «πολεμική» εμφάνιση, όπως μας δείχνει και η πετυχημένη προσέγγιση του Tomi Design.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!