NEA

Αυτή η Mercedes E320 είναι μία από τις πιο περίεργες μετασκευές

Πρόκειται για μια από τις πολλές «made in US» μεταποιήσεις που όπως και να το κάνουμε τραβούν την δημοσιότητα.

Εδώ βλέπετε την έμπνευση ενός ντίλερ της Mercedes στην Ατλάντα, ο οποίος θέλησε να προηγηθεί της X-Class δίνοντας διαφορετική όψη σε μια E320 προσθέτοντας στο πίσω μέρος μια καρότσα. Η οποία έχει γυαλιστερό ατσάλι περιμετρικά ενώ καλύπτεται επίσης από βουρτσισμένο αλουμίνιο στο δάπεδό της.

Για χάρη της μετασκευής υπήρξαν οι απαραίτητες μετατροπές στο πορτμπαγκάζ και στις πίσω πόρτες ενώ προστέθηκε και έξτρα πλαίσιο μήκους 74 εκατοστών. Τα πίσω καθίσματα είναι δύο ανεξάρτητα για να υπάρχει μεγαλύτερη άνεση για τους επιβάτες, ενώ τα υπόλοιπα είναι ότι είχε η Ε320 με έτος κατασκευής το 2000.

Απαράλλαχτος είναι και ο V6 των 3,2 λίτρων με το αυτοκίνητο να έχει διανύσει μόλις 35.000 χιλιόμετρα και να βρίσκεται σε άριστη κατάσταση. Η περίεργη αυτή Mercedes είναι διαθέσιμη στην ιστοσελίδα Barrett-Jackson και μοιάζει ιδανική για όποιον αποζητά το show-off.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!