NEA

Η Sony παρουσίασε το Vision-S, το πρώτο της αυτοκίνητο!

Η ηλεκτροκίνηση δίνει την δυνατότητα να μπουν στο χώρο του αυτοκινήτου ακόμη και εταιρίες ηλεκτρονικών!

Τελικά η Apple μπορεί να μην προχώρησε ποτέ στην κατασκευή του πρώτου της αυτοκινήτου, η Google έμεινε σε πειραματικό στάδιο, ενώ η Yamaha απλά εγκατέλειψε κάθε ιδέα προς αυτή την κατεύθυνση. Και έρχεται η Sony να παρουσιάσει στο Las Vegas και στην έκθεση ηλεκτρονικών CES 2020 ένα concept car που δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα από εκείνα που παρουσιάζουν οι «αυτοκινητάδες» σε κάθε σαλόνι.

Όπως μπορείτε να δείτε το Vision-S είναι ένα όμορφο ηλεκτρικό αυτοκίνητο που έχει όλες τις τεχνολογίες συνδεσιμότητας -και όχι μόνο- που μπορούν να υπάρξουν σε ένα τετράτροχο. Έτσι, είναι φορτωμένο με 33 αισθητήρες CMOS, ραντάρ LiDAR και οτιδήποτε χρειάζεται για να αναγνωρίζει ανθρώπους και ζώα έξω από το αυτοκίνητο.

Στο εσωτερικό υπάρχει τελευταίας γενιάς σύστημα infotainment με οθόνες στο ταμπλό και στα πίσω καθίσματα, ενώ το ηχοσύνολο «360 Reality Audio» υπόσχεται απόλυτα ισορροπημένη και σφαιρική απόλαυση.

Σχετικά με το σύστημα πρόωσης αυτό περιλαμβάνει ένα ζευγάρι ηλεκτροκινητήρες ισχύος 200 kW με το 0-100 να πετυχαίνεται σε 4,8 δλ. και τελική στα 240 χλμ./ώρα. Το Vision-S βασίζεται σε πλατφόρμα της Magna και στην εξέλιξή του συμμετείχαν οι Bosch, Continental, ZF, Qualcomm και NVIDIA.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!