NEA

To νέο Toyota Yaris θα έχει και crossover/ SUV εκδοχή

Οι Ιάπωνες έχουν μεγάλα σχέδια για τη νέα γενιά Yaris η οποία θα αποκτήσει μέχρι και μια περιπετειώδη εκδοχή.

Το νέο Toyota Yaris αναμένεται στην χώρα μας το ερχόμενο φθινόπωρο και ήδη μας απασχολεί συνεχώς, όπως με την καυτή τετρακίνητη έκδοση GR Yaris με τα 250 άλογα. Και σύμφωνα με τις πιο πρόσφατες πληροφορίες η ιαπωνική εταιρία έχει στα σκαριά ένα μικρό crossover το οποίο θα βασίζεται στο δημοφιλές της supermini.

Το νέο SUV της εταιρίας θα τοποθετείται κάτω από το C-HR και λίγο πιο κάτω από τα αντίπαλα μοντέλα όπως τα Fiat 500X, Ford Puma, VW T-Cross, Renault Captur κ.α.  Η βάση του θα είναι το πλαίσιο TNGA-B και δεδομένες θεωρούνται στο νέο SUV οι εκδόσεις κινητήρων του νέου Yaris.

Την είδηση επιβεβαιώνει και ο αντιπρόεδρος της Toyota Ευρώπης, ο Matt Harrison, ο οποίος θεωρεί πως οι πελάτες της θα ήθελαν να αγοράσουν κάτι πιο μικρό και φθηνό, οπότε υπάρχει κενό στην γκάμα για κάτι ακόμα σ’ αυτή την κατηγορία.

Ο ίδιος δήλωσε στο βρετανικό AutoExpress πως η τάση της αγοράς να απομακρυνθεί από τα κλασικά supermini και να πάει στα μικρά crossover. Το πιο πιθανό είναι πως το νέο και μικρότερο SUV της εταιρίας θα παρουσιαστεί μέσα στο 2020 και θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη τον επόμενο χρόνο.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!