NEA

Νέο ρεύμα, νέα εποχή ως ηλεκτρικό για το Hummer!

Την επίσημα ανακοίνωση θα κάνει η General Motors στις αρχές Φεβρουαρίου και στο Super Bowl.

Αρχικά το ηλεκτρικό Hummer θα είναι διαθέσιμο ως pick-up αφού αυτού του τύπου τα αμαξώματα είναι εξαιρετικά δημοφιλή στις ΗΠΑ. Και με την προοπτική που υπάρχει στα ηλεκτρικά αυτού του είδους (από το Cybertruck έως το Rivian) προβλέπεται μία ισχυρή ζήτηση, ειδικά σε πολιτείες όπως η Καλιφόρνια.

Η κατάλληλη στιγμή για να γίνει η ανακοίνωση της ηλεκτρικής εποχής για το Hummer δεν είναι άλλη από τις 2 Φεβρουαρίου και το Super Bowl. Τότε προβάλλονται τα πιο ακριβά διαφημιστικά μηνύματα όλου του έτους στις ΗΠΑ. Έτσι, η GM θα ανακοινώσει με ένα σποτ 30 δευτερολέπτων και κόστους 5 εκατομμυρίων δολαρίων την επιστροφή του Hummer ως ηλεκτρικού!

Μάλιστα λέγεται πως η αναγγελία θα γίνει από το σταρ του NBA LeBron James, η αμοιβή του οποίου προφανώς και δεν περιλαμβάνεται στα 5 εκατομμύρια δολάρια που προαναφέραμε. Όπως καταλαβαίνετε μπορεί να έχουν περάσει πάνω από 10 χρόνια από τότε που η Hummer αποσύρθηκε αλλά το brand name της εξακολουθεί να πουλά.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!