NEA

Υποψήφιο για 4 Oscar το Ford v Ferrari

Όπως φαίνεται, η κινηματογραφική κόντρα του Le Mans δεν συγκίνησε μόνο τους απανταχού petrolheads αλλά και τους κριτικούς της έβδομης τέχνης.

Το πρώτο βραβείο, στην ταινία, το πήρε η Ford. Στους επόμενους μήνες, ωστόσο, το Ford v Ferrari θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει μερικά ακόμα βραβεία, όχι όμως από αγώνες ταχύτητας. Ο λόγος για τα χρυσά αγαλματίδια που δίνονται ετησίως στο Kodak Theater, στην τελετή απονομής των Oscar.

Η ταινία του James Mangold (η οποία, παρεμπιπτόντως, έχει βαθμολογία 8,3 στο imdb!) είναι υποψήφια για τα Oscar Best Motion Picture of the Year, Best Achievement in Film Editing, Best Achievement in Sound Mixing, και Best Achievement in Sound Editing.

Απέναντί του θα βρει μερικές πολύ σοβαρές παραγωγές, όπως αυτή του The Irishman, Joker, Little Women, Marriage Story, 1917 και Once Upon a Time in Hollywood. Παρόλα αυτά, τι καλύτερη εικόνα από την κόντρα των GT40 με τις Ferrari; Ποια καλύτερη μελωδία από αυτή των V8 και V12 να γυρνάνε στα κόκκινα στο circuit de la Sarthe; Ενημερωτικά, η τελετή της απονομής έχει οριστεί για τις 9 Φεβρουαρίου. Και αν δεν το έχετε δει, Θα πρέπει να το βρείτε και να το δείτε…

Μιχάλης Κατωπόδης

Ένας ακόμα εραστής της αυτοκίνησης (sic) με προϋπηρεσία σε διάφορα περιοδικά -και sites-αυτοκινήτου.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!