ΔΙΑΦΟΡΑΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Yamaha: «Μην μπαίνετε μέσα στις θήκες οργάνων»

Μετά την απόδραση του Carlos Ghosn έχουν ανιχνευθεί φαινόμενα αντιγραφής με «δραπέτες» να μπαίνουν σε θήκες οργάνων που κατασκευάζει η Yamaha.

Ο Carlos Ghosn σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες είχε καταφέρει να διαφύγει κρυμμένος μέσα σε ένα μεγάλο κουτί από διπλό μπάσο. Και τελικά κατάφερε να φθάσει στον Λίβανο όπου και βρίσκεται ακόμα. Ο ίδιος ο Ghosn δεν έχει επιβεβαιώσει ακόμα ότι διέφυγε με αυτόν τον τρόπο, όμως στον σύγχρονο κόσμο του διαδικτύου και των social media όλα μπορούν να γίνουν viral.

Κάπως έτσι η εταιρία παραγωγής μουσικών οργάνων Yamaha, μετά την μυθιστορηματική απόδραση του Carlos Ghosn από την Ιαπωνία μέσα σε μία θήκη οργάνου όπως φημολογείται, καλεί τους πελάτες της αλλά και τους υπόλοιπους καταναλωτές να μην δοκιμάζουν έστω και για αστείο να τον μιμηθούν.

Η πληθώρα των φωτογραφιών στα social media ανάγκασε την εταιρία να βγάλει μία ανακοίνωση η οποία λέει ότι μπορεί να προκληθεί κάποιο πολύ τραγικό ατύχημα σε περίπτωση που κάτι δεν πάει καλά. Και πως θα ήταν φρόνιμο οι νεαροί κατά κύριο λόγο που προσπαθούν να κάνουν κάτι τέτοιο να το αποφεύγουν.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!