NEA

Η νέα Skoda Octavia RS θα έχει βενζίνη, ντίζελ και plug-in υβριδική έκδοση!

Εκτός απροόπτου η νέα Octavia RS θα κάνει ντεμπούτο τον Μάρτιο στο σαλόνι της Γενεύης και δίπλα στο VW Golf GTI.

Αν και όλοι μιλούν για ηλεκτρικά τα μοντέλα υψηλών επιδόσεων θα συνεχίσουν να υπάρχουν, τόσο σε βενζίνη όσο και σε ντίζελ. Μέχρι να δούμε και επισήμως τις ισχυρότερες RS εκδόσεις της νέας Octavia στην οθόνη σας βλέπετε μια εικαστική υπόθεση από το kolesa.ru. Η οποία έχει μια πολύ καλή προσέγγιση και βρίσκεται πολύ κοντά στην εικόνα που θα έχει το μοντέλο παραγωγής που θα κυκλοφορήσει στους δρόμους μετά το φθινόπωρο.

Σύμφωνα με τα όσα γνωρίζουμε έως τώρα η νέα Octavia RS με τον δίλιτρο βενζίνης TSI θα αποδίδει περίπου 250 άλογα. Η ντίζελ 2.0 bi-TDI θα έχει τουλάχιστον 200 ίππους, ενώ για όσους θέλουν κάτι πιο εξεζητημένο για πρώτη φορά θα υπάρχει και plug-in έκδοση που θα συνδυάζει 1.400άρη TSI με ηλεκτροκινητήρα (από το Golf GTE) και κίνηση μηδενικών ρύπων για περίπου 50 χλμ. Η συνδυαστική ισχύς θα είναι περίπου όσο του δίλιτρου TSI, αλλά τα έξτρα 250 κιλά του ηλεκτρικού κυκλώματος θα είναι ένα θεματάκι.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!