NEA

Σε πόσες ζωές θα μπορούσες να αποκτήσεις μια Lamborghini Veneno;

Η προηγούμενη Lamborghini Veneno ανήκε στην συλλογή του πρώην αντιπροέδρου της Ισημερινής Γουινέας και είχε πιάσει 8,35 εκατομμύρια δολάρια!

Αν δεν γνωρίζεις και πολλά από αυτοκίνητα είναι να απορείς γιατί και πως ένα τετράτροχο μπορεί να αξίζει τόσο πολύ. Στην προκειμένη περίπτωση η ονομασία Lamborghini ανεβάζει αυτόματα την τιμή σε εξαψήφια νούμερα. Και όταν μιλάμε για μια από τις εννέα όλες και όλες Veneno Roadster που έχουν κατασκευαστεί η τιμή περνά σε επταψήφια αξία.

Η συγκεκριμένη που βλέπουμε στις φωτογραφίες ήταν η δεύτερη, η οποία είχε αγοραστεί από κάποιο μέλος της βασιλικής οικογένειας της Σαουδικής Αραβίας. Ξεχωρίζει από τη μαύρη σατέν απόχρωση με πράσινες λεπτομέρειες.

Κάτω από αυτό το εκπληκτικής αισθητικής αμάξωμα βρίσκεται ο γνωστός V12 των 6,5 λίτρων από την Aventador με απόδοση στους 750 ίππους. Το αξιοσημείωτο με την συγκεκριμένη Veneno που θα βγει σε δημοπρασία στις 5 Φεβρουαρίου είναι ότι έχει στο κοντέρ της μόλις 450 χιλιόμετρα, μιας και είχε αγοραστεί αποκλειστικά για συλλεκτικό σκοπό.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!