NEA

Δείτε το Tesla Model 3 να κοντράρεται με την Porsche 911 Carrera S [vid]

Το μικρότερο Tesla Model 3 κοστίζει τα μισά από την Porsche Carrera S. Θα τα καταφέρει;

Τελευταία είναι πολύ της μόδας τα βίντεο που δείχνουν ηλεκτρικά αυτοκίνητα να κοντράρονται. Και όταν αφορά σε κόντες του ενός τέταρτου του μιλίου (το αγαπημένο «αμερικάνικο», δηλ. η μέτρηση σε απόσταση 0-400 μέτρων) η πλάστιγγα μάλλον γέρνει υπέρ του ηλεκτρικού λόγω της εκρηκτικής επιτάχυνσης που έχει.

Παρά ταύτα η συγκεκριμένη μάχη του βρετανικού Carwow παρουσιάζει κάποιο ενδιαφέρον επειδή έχουμε να κάνουμε με το μικρότερο μοντέλο της Tesla, το Model 3 στην έκδοση Performance με τους δύο ηλεκτροκινητήρες αποδίδει 490 PS και 660 Nm, ζυγίζει 1.847 κιλά και κοστίζει 53.000 λίρες.

Απέναντί του έχει την πισωκίνητη Porsche 911 Carrera S η οποία με έναν τρίλιτρο twin-turbo αποδίδει 450 άλογα, 530 Nm, ζυγίζει 1.590 κιλά και διατίθεται στις 93.000 λίρες.

Το Tesla έχει το πάνω χέρι αφού πέρα από τετρακίνητο έχει και το αβαντάζ της ηλεκτρικής ροπής. Κάτι που τελικά επιβεβαιώνεται και από το βίντεο το οποίο μας δείχνει συνολικά 5 μετρήσεις με τελικό σκορ 3-2 υπέρ του Model 3.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!