ΔΙΑΦΟΡΑΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

RIP Kobe Bryant: σούπερ σταρ του ΝΒΑ, φανατικός χρήστης ελικοπτέρου και λάτρης των Ferrari και Lamborghini

Ένας από τους μεγαλύτερους σταρ του NBA, ο πέντε φορές πρωταθλητής με τους Los Angeles Lakers, ο Kobe Bryant έχασε τη ζωή του σε ηλικία 41 ετών σε πτώση του προσωπικού ελικόπτερου.

Δυστυχώς ανάμεσα στα 8 θύματα της τραγωδίας που στοίχισε τη ζωή στον παλαίμαχο άσο του NBA Κόμπι Μπράιαντ συμπεριλαμβάνεται και η 13χρονη κόρη του Τζιάνα! Με αναρτήσεις τους στα social media άνθρωποι από τον χώρο του αθλητισμού και όχι μόνο μιλούν για αυτόν και εύχονται συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

O Kόμπι Μπράιαντ γεννήθηκε στις 23 Αυγούστου του 1978. Κατέκτησε πέντε πρωταθλήματα με τους Λος Άντζελες Λέικερς (2000, 2001, 2002, 2009, 2010), αναδείχθηκε δύο φορές MVP των τελικών (2009, 2010), μία φορά MVP της κανονικής περιόδου (2008) και ψηφίστηκε 18 φορές All Star.

Είχε μεγαλώσει στην Ιταλία, ήταν φανατικός χρήστης ελικοπτέρου και φανατικός οπαδός των ιταλικών super cars, με μεγάλη συλλογή. Κατά καιρούς είχε στην κατοχή του μια Ferrari 458 Italia και μια Lamborghini Aventador, μια Ferrari 430 και μια Lamborghini Murcielago, ενώ είχε αδυναμία και στις Bentley, έχοντας τόσο μια Azure Mulliner όσο και μια Continental GT.

Από το γκαράζ του δεν έλειπαν και αμερικάνικα μοντέλα, όπως ένα Jeep Wrangler στην ειδική έκδοση «Call Of Duty: Black Ops» και μια Chevrolet Impala του 1964.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!