NEA

Τι θα δούμε στο νέο Fast & Furious 9; [trailer]

To νέο Fast & Furious θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 22 Μαΐου και εδώ βλέπετε το πρώτο επίσημο ταινίας.

Στη νέα ταινία ο Vin Diesel στο ρόλο του Dominik Toretto πλαισιώνεται από πρόσωπα που έρχονται από παλιά, καθώς και νέες προσθήκες σε ηθοποιούς. Ο Toretto με την Michelle Rodriguez ζουν μια ήσυχη ζωή σε ένα αγρόσπιτο μαζί με το γιό τους, τον Brian, όπως ο αδικοχαμένος Paul Walker στο ρόλο του Brian O’Connor.

Ο Toretto έρχεται σε αντιπαράθεση με ένα πρόσωπο από το παρελθόν, που είναι ο ίδιος ο αδελφός του. Στη νέα ταινία θα δούμε την αδερφή του Toretto, την Mia, την οποία θα υποδύεται η ηθοποιός Jordana Brewster.

Πολλά από τα γυρίσματα έγιναν στην Τιφλίδα της Γεωργίας και ανάμεσα στα πολλά αυτοκίνητα που θα δούμε είναι δυο Toyota GR Supra (σε πορτοκαλί χρώμα όπως αυτή που είχε ο αείμνηστος Paul Walker), ένα Dodge Charger του 1970, και ένα παράξενο Pontiac Fiero με τουρμπίνα από τζετ στην οροφή του.

Όπως και τα πιο πρόσφατα Fast & Furious έτσι και το νέο θα έχει περισσότερο το περιεχόμενο μίας ταινίας δράσης με απίστευτες καταστάσεις και λιγότερο μίας petrolhead κινηματογραφικής ιστορίας. Ποιος ξέρει, στο επόμενο ίσως να δούμε και ηλεκτρικά αυτοκίνητα…

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!