NEA

Επίσημα το νέο Renault Megane που έχει και plug-in υβριδική έκδοση [vid]

Το ανανεωμένο Megane αποκτά έκδοση E-Tech, αναβαθμίσεις στο εσωτερικό, νέες τεχνολογίες και περισσότερη δύναμη για το RS.

Για πρώτη φορά το Megane αποκτά μια plug-in υβριδική έκδοση. Ουσιαστικά αυτό είναι το δεύτερο PHEV μοντέλο της Renault που χρησιμοποιεί την διάταξη E-Tech που είδαμε για πρώτη φορά στο νέο Captur. Συνδυάζει έναν 1.600άρη κινητήρα βενζίνης με δύο ηλεκτρικά μοτέρ με multi-mode κιβώτιο δίχως συμπλέκτη.

Η μεικτή ισχύς είναι στους 160 ίππους όταν η μπαταρία 9,8 kWh (400V) προσφέρει ηλεκτροκίνηση για περίπου 50 χιλιόμετρα σε ταχύτητες έως 135 χλμ./ώρα (εκπομπή CO2 στα 40 γρ./χλμ.). Το Megane E-Tech θα προσφέρεται αρχικά στην βάγκον έκδοση estate και αργότερα στην πεντάθυρη hatchback.

Στο εσωτερικό η Renault μιλά για αναβαθμισμένη ποιότητα κατασκευής και το νέας γενιάς σύστημα πολυμέσων Easy Link που είδαμε στο νέο Clio. Επίσης, υπάρχει ο νέος ψηφιακός πίνακας οργάνων 10,2’’ και νέα συστήματα υποβοήθησης ημιαυτόνομης οδήγησης επιπέδου 2.

Η νέα έκδοση εξοπλισμού RS-Line αντικαθιστά την GT-Line ενώ το βασικό RS 280 αντικαθιστά το ισχυρότερο με 300 άλογα και επιπλέον 30 Nm (συνολικά 420) στην έκδοση με το προαιρετικό αυτόματο κιβώτιο (400 Nm με το manual). Οι πωλήσεις του ανανεωμένου Renault Megane ξεκινούν το καλοκαίρι.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!