NEA

Ανανέωση για το Suzuki Ignis

Μετά από μια περίπου τριετία στο κουρμπέτι το Ignis περνά από το προγραμματισμένο του facelift.

Το ανανεωμένο Ignis παρουσιάστηκε στην Ιαπωνία και στην Ευρώπη το περιμένουμε αργότερα μέσα στη χρονιά. Αλλαγές στα μηχανικά μέρη δεν υπάρχουν οπότε το δημοφιλές Suzuki θα συνεχίσει την πορεία του με τον γνωστό 1.2 DualJet που αποδίδει 90 ίππους και ανάλογα με την έκδοση του συνδυάζεται με μηχανικό κιβώτιο 5 σχέσεων, αυτόματο CVT, ήπιο υβριδικό σύστημα ή τετρακίνηση.

Από εκεί και πέρα τα νέα στοιχεία δεν αποκλίνουν από το πρότυπο ενός τυπικού facelift με τις εξωτερικές αλλαγές να εντοπίζονται στη μάσκα, στους προφυλακτήρες, στα φωτιστικά σώματα, στα περιγράμματα στα τόξα των τροχών κ.α.

Στο εσωτερικό υπάρχουν νέες ταπετσαρίες, νέος πίνακας οργάνων, σημειακές βελτιώσεις σε διακόπτες και πλαστικά, νέα συστήματα τεχνολογίας και το safety pack με την ονομασία DCBS (Dual Camera Brake Support).

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!