NEA

Επίσημα teaser για το νέο Hyundai i20 – Έρχεται το καλοκαίρι!

Η νέα γενιά θα παρουσιαστεί το Μάρτιο στη Γενεύη και το λανσάρισμα της θα ακολουθήσει μετά τα μέσα του έτους.

Όπως μπορούμε να δούμε από τα πρώτα σχέδια η νέα γενιά i20 δείχνει τουλάχιστον εντυπωσιακή και πιο κομψή. Ακολουθώντας το νέο πρότυπο Sensuous Sportiness το μπροστινό μέρος φαίνεται να έχει ακόμη μεγαλύτερη μάσκα και να το πλαισιώνουν οι πιο στενοί προβολείς.

Από το πλάι φαίνεται η οροφή να έχει πιο έντονη κλίση προς τα πίσω ενισχύοντας την σπορτίφ εικόνα του νέου i20. Επίσης, τα πίσω φωτιστικά σώματα έχουν ένα εντελώς νέο σχήμα με το άνοιγμα τους να εκτείνεται έως τα πίσω φτερά. Επίσης διακρίνεται και ένα ξεχωριστή κύρτωμα στην πίσω πόρτα και κάτω από το κρύσταλλο.

Από τα όσα γνωρίζουμε έως τώρα, το ταμπλό θα υιοθετεί την μοντέρνα λογική συνδεσιμότητας με μια «ελεύθερη» touch-screen διαγώνιου 10,25’’ στο μέσο του και αρκετά στοιχεία από το Venue. Είδηση αποτελεί πως θα υπάρχει και ψηφιακός πίνακας οργάνων με ίδια διαγώνιο στις 10,25 ίντσες.

Το νέο Hyundai i20 θα βασίζεται σε μία νέα ή σε μία εξελιγμένη εκδοχή της πλατφόρμας του τωρινού μοντέλου και θα έχει περίπου ίδιο μήκος. Ωστόσο, το ελαφρώς μακρύτερο μεταξόνιο σε συνδυασμό με την βέλτιστη σχεδίαση της καμπίνας θα διασφαλίζει καλύτερους χώρους.

Η γκάμα των κινητήρων θα περιλαμβάνει τους αναβαθμισμένους κινητήρες βενζίνης αφού πιθανότατα στην Ευρώπη δεν θα υπάρχει ντίζελ έκδοση. Έτσι, θα υπάρχει ο τετρακύλινδρος των 1.200 κ.εκ. και οι turbo 1.000άρηδες που κινούν άλλα Hyundai. Τα κιβώτια θα είναι μηχανικά εξάρια ή διπλόδισκο επτάρι. Στα σκαριά υπάρχουν και ήπιες υβριδικές εκδόσεις.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!