NEA

Δελεαστικό πρόγραμμα «Citroen Comfort Days» έως και τις 29 Φεβρουαρίου

Μέχρι τις 29 Φεβρουαρίου, η νέα γενιά SUV, το C3 AIRCROSS και το μοναδικό C5 AIRCROSS, είναι διαθέσιμα με το προνομιακό πρόγραμμα ανταλλαγής «Citroën Comfort Days» και 5 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση!

Επίσης, τα υπόλοιπα μοντέλα της ανανεωμένης γκάμας της Citroën, το C1, το C3, το C4 CACTUS, το C4 Spacetourer, το Grand C4 Spacetourer, το C-Elysée, το νέο Berlingo και το Spacetourer διατίθενται με πληθώρα επιλογών απόκτησης, σε ειδικές τιμές και 5 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση.

Παράλληλα η Citroën σας δίνει τη δυνατότητα χρήσης ευέλικτων και άκρως δελεαστικών προγραμμάτων χρηματοδότησης για την απόκτηση  νέου αυτοκινήτου, τα οποία ανάλογα με το μοντέλο προσφέρουν πολύ χαμηλή μηνιαία δόση με 0% προκαταβολή, ή με το πλέον ανταγωνιστικό πακέτο της αγοράς, των 36 πραγματικά άτοκων δόσεων.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το Επίσημο Δίκτυο Διανομέων CITROËN ή την ιστοσελίδα Citroën Comfort Days. Το πρόγραμμα Citroën Comfort Days ισχύει έως τις 29 Φεβρουαρίου 2020.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!