NEA

Το νέο υβριδικό Toyota Yaris καίει μόλις 3,7 λίτρα ανά 100 χιλιόμετρα [vid]

Η ιαπωνική εταιρία έδωσε περισσότερα στοιχεία για την έκδοση παραγωγής του Yaris Hybrid καθώς και ένα σχετικό βίντεο με το prototype.

Μία από τις σημαντικότερες ελεύσεις στην ελληνική αγορά για φέτος είναι αυτή του νέου Yaris που το περιμένουμε το ερχόμενο φθινόπωρο. Στη νέα του υβριδική έκδοση θα έχει ένα νέο τρικύλινδρο βενζίνης στα 1.500 κ.εκ. με ισχύ 91 ίππων. Μαζί με το υβριδικό σύστημα (με σύγχρονο ηλεκτροκινητήρα 59 kW) η μεικτή ισχύς ανεβαίνει στους 116 ίππους.

Η Toyota ανακοινώνει πως η μέση κατανάλωση στο κύκλο WLTP είναι στα 3,7 λίτρα/ 100 χλμ., ενώ η μέση εκπομπή CO2 είναι στα 86 γραμμάρια ανά χιλιόμετρο. Σχετικά με τις επιδόσεις το 0-100 χλμ./ώρα είναι στα 10,5 δευτερόλεπτα με τελική στα 175 χλμ./ώρα. Εδώ τα τεχνικά χαρακτηριστικά του νέου Toyota Yaris 1.5 Hybrid με το GR Yaris να βρίσκεται στην άλλη όψη του φεγγαριού.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!