NEA

Η Aston Martin Vantage Roadster έχει την ταχύτερη οροφή παραγωγής

Η βρετανική φίρμα θα παρουσιάσει την ανοιχτή εκδοχή της Vantage στις αρχές Μαρτίου, στο σαλόνι της Γενεύης.

Η Vantage αποκτά και ανοιχτή εκδοχή με μια μαλακή οροφή που χρειάζεται εν στάση μόλις 6,7 δευτερόλεπτα για να αναδιπλωθεί. Σε ταχύτητες μέχρι τα 50 χλμ./ώρα απαιτείται 0,1 δευτερόλεπτα παραπάνω και οι Βρετανοί το τονίζουν μιας και πρόκειται για τον ταχύτερο soft-top μηχανισμό παραγωγής.

Ο οποίος είναι και πολύ ελαφρύς αφού στο απόβαρο της Vantage Roadster και σε σχέση με την κουπέ προστίθενται μόλις 60 κιλά. Επίσης έχει έξυπνη σχεδίαση ώστε ο χώρος αποσκευών να μην πέφτει κάτω από τα 200 λίτρα. Εδώ να πούμε πως η νέα Aston Martin Vantage Roadster θα ξεκινά στην Κεντρική Ευρώπη (Γερμανία) από τις 157.300€.

Κατά τα υπόλοιπα δεν αλλάζει κάτι και η ανοιχτή Aston εφοδιάζεται με τον twin-turbo V8 4.0 με τα 510 άλογα και τα 658 Nm να περνούν μέσω του ZF-8 στους πίσω τροχούς με ηλεκτρονικά ελεγχόμενο διαφορικό. Η Aston Martin Vantage Roadster χρειάζεται 3,7 δευτερόλεπτα για το 0-96 χλμ./ώρα με τελική στα 306 χλμ./ώρα.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!