NEA

Από 20.650 ευρώ το ανανεωμένο Honda Civic

Οι Έλληνες αντιπρόσωποι δέχονται ήδη παραγγελίες για την ανανεωμένη έκδοση του Honda Civic, με μικροαλλαγές αισθητικής κυρίως φύσεως.

Αναφορικά με την ανανέωση που υπέστη, οι σχεδιαστές της φίρμας φρόντισαν να διαφοροποιήσουν τα φωτιστικά σώματα, με full LED προβολείς και επανασχεδιασμένα φώτα ημέρας, ενώ έδωσαν και ένα πιο δυναμικό τόνο στη μάσκα. Μεταξύ άλλων λεπτομερειών, οι παρατηρητικοί θα διαπιστώσουν νέου σχεδιασμού τροχούς ελαφρού κράματος 16 ιντσών για τις βασικές εκδόσεις και 17 ιντσών για τις μεσαίες και ανώτερες.

Το ανανεωμένο Honda Civic διαθέτει επίσης νέα, ποιοτικότερα υλικά και φινιρίσματα στο εσωτερικό του, καθώς και ένα νέο, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενο (8 κινήσεων) κάθισμα για τον οδηγό, στις πιο πλούσιες εκδόσεις εξοπλισμού. Εξίσου σημαντική είναι η επιλογή της εταιρίας να προσθέσει περισσότερους φυσικούς διακόπτες για τον έλεγχο του infotainment και του συστήματος κλιματισμού, διευκολύνοντας έτσι το έργο του οδηγού.

Αναφορικά με τους κινητήρες, η νεότερη γενιά του Civic διέθετε ήδη τεχνολογικά εξελιγμένα σύνολα, οπότε εδώ δεν υπάρχουν ουσιαστικές διαφορές. Η μικρή έκδοση έρχεται με το χιλιάρη, L VTEC Turbo, ισχύος 126 PS. Αμέσως μετά ακολουθεί ο 1.5L VTEC Turbo των 182 PS, με ροπή 240 Nm. Οι ενδιαφερόμενοι, πέρα από το μηχανικό κιβώτιο των 6 σχέσεων, μπορούν να επιλέξουν και ένα CVT. Για όσους τώρα προτιμούν τους diesel, υπάρχει διαθέσιμη η έκδοση με το μοτέρ 1.6L i-DTEC, των 120 PS, με εκπομπές ρύπων μόλις 90 g/km.

Κατά τα άλλα, το ανανεωμένο Civic διατηρεί την υψηλή οδική του συμπεριφορά και την άνεση. Φέρει, δε, ένα ολοκληρωμένο πακέτο ηλεκτρονικών ασφαλείας (ενδεικτικά αναφέρουμε τα Collision Mitigation Braking System, Adaptive Cruise Control, Lane Departure Warning, Lane Keeping Assist System και Traffic Sign Recognition) σε όλες του τις εκδόσεις.

Μιχάλης Κατωπόδης

Ένας ακόμα εραστής της αυτοκίνησης (sic) με προϋπηρεσία σε διάφορα περιοδικά -και sites-αυτοκινήτου.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!