NEA

Πρόωρη αποκάλυψη για το νέο Hyundai i20!

Διέρρευσαν στο διαδίκτυο οι πρώτες φωτογραφίες του νέου Hyundai i20 που θα κάνει πρεμιέρα στην Γενεύη.

Όπως μπορούμε να δούμε το νέο i20 έχει μια διαφορετική προσέγγιση από το τωρινό μοντέλο. Το μπροστινό μέρος ξεχωρίζει από τη νέα μάσκα και τους προβολείς που εκτείνονται και αγκαλιάζουν τα φτερά με το καπό να δημιουργεί με ρέουσα σχεδίαση. Η οποία εκτείνεται προς τα πίσω με τα κάπως στενά πίσω παράθυρα να δημιουργούν μία σπορτίφ διάθεση. Το πίσω μέρος είναι εντελώς διαφορετικό από ότι μας έχει συνηθίσει η εταιρία και τα σχετικά μεγάλα φωτιστικά σώματα που μοιάζουν να πέφτουν στα φτερά γεφυρώνει μια λεπτή ρίγα.

Από τα όσα γνωρίζουμε έως τώρα, το ταμπλό θα υιοθετεί την μοντέρνα λογική συνδεσιμότητας με μια «ελεύθερη» touch-screen διαγώνιου 10,25’’ στο μέσο του και αρκετά στοιχεία από το Venue. Είδηση αποτελεί πως θα υπάρχει και ψηφιακός πίνακας οργάνων με ίδια διαγώνιο στις 10,25 ίντσες. Το νέο Hyundai i20 θα βασίζεται σε μία νέα ή σε μία εξελιγμένη εκδοχή της πλατφόρμας του τωρινού μοντέλου και θα έχει περίπου ίδιο μήκος. Ωστόσο, το ελαφρώς μακρύτερο μεταξόνιο σε συνδυασμό με την βέλτιστη σχεδίαση της καμπίνας θα διασφαλίζει καλύτερους χώρους.

Στην ελληνική αγορά το νέο Hyundai i20 αναμένεται το καλοκαίρι. Από την γκάμα των κινητήρων θα απουσιάζει κάποια έκδοση diesel. Πιθανότατα στην βάση θα υπάρχει ο ατμοσφαιρικός 1.2 MPi και από εκεί και πάνω ο turbo τρικύλινδρος 1.000άρης με 100 άλογα, μια ήπια υβριδική 48βολτη έκδοση με ίδια ισχύ και μία ισχυρότερη επίσης mild hybrid με 120 ίππους.

Μιχάλης Κατωπόδης

Ένας ακόμα εραστής της αυτοκίνησης (sic) με προϋπηρεσία σε διάφορα περιοδικά -και sites-αυτοκινήτου.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!