ΑΓΩΝΕΣ

Formula E – Μεξικό: O Sebastien Buemi της Nissan e.dams στο βάθρο των νικητών

O τέταρτος αγώνας του πρωταθλήματος, που πραγματοποιήθηκε στην επανασχεδιασμένη και γρηγορότερη διαδρομή του  Autodromo Hermanos Rodriguez, είxε αρκετό «συνωστισμό» στις πρώτες θέσεις, καθ’ όλη τη διάρκειά του, με τον Buemi στο αυτοκίνητο #23, να κάνει σοφή χρήση του Attack mode, αποφεύγοντας τα δυσάρεστα περιστατικά που εκτυλίσσονταν γύρω του.

Υποστηρίζοντας την ομάδα της Nissan e.dams στο δρόμο προς την κορυφή,  ο Oliver Rowland, στο αυτοκίνητο #22, σημείωσε έξι πολύτιμους βαθμούς για το πρωτάθλημα, τερματίζοντας στην έβδομη θέση, από τη 12η στο grid. Συνολικά, η ομάδα έχει συγκεντρώσει 21 βαθμολογικές μονάδες, εκτός της Πόλης του Μεξικού.

Η αγωνιστική δράση γύρω από την πίστα ήταν περικυκλωμένη από μια θάλασσα χρωμάτων, ήχου και ενθουσιασμού, καθώς χιλιάδες Μεξικανοί φίλοι του μηχανοκίνητου αθλητισμού, γέμισαν τις κερκίδες και το E-Village, όπου η Nissan ήταν εκεί με μια εξέχουσα και ζωντανή παρουσία, γύρω από το Nissan Intelligent Mobility.

Η Nissan συμμετέχει στο αμιγώς ηλεκτρικό πρωτάθλημα με τα μονοθέσια, προκειμένου να αναδείξει τις επιδόσεις του Nissan Intelligent Mobility, του οράματός της για την αλλαγή του τρόπου με τον οποίο τα αυτοκίνητα οδηγούνται, τροφοδοτούνται και ενσωματώνονται στην κοινωνία.

Ο Buemi εξασφάλισε την τρίτη του Super Pole σε προκριματικά της σεζόν, ξεκινώντας από την τέταρτη θέση στο grid, φτάνοντας κατά τη διάρκεια του αγώνα μέχρι και την P2, προτού πάρει την καρό σημαία στην τρίτη θέση, δίνοντας μια συναρπαστική παράσταση, καθώς “πολεμούσε” με τους ανταγωνιστές του.

«To ότι κατάφεραν οι οδηγοί μας να τερματίσουν καλώς στο top 10εδώ, στην πόλη του Μεξικού, είναι μια μεγάλη συναισθηματική ανταμοιβή για όλη την ομάδα, αντάξια του κόπου και της αυταπάρνησης που έχουν επιδείξει εδώ», δήλωσε ο διευθυντής παγκόσμιου μηχανοκίνητου αθλητισμού της Nissan, Michael Carcamo. Η ομάδα ταξιδεύει στο Μαρακές στο τέλος του μήνα, για τον πέμπτο αγώνα του πρωταθλήματος.

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!